Samenwerken

Foto gemaakt door Loren Brouwers (https://lorenbrouwers.wixsite.com/art-and-events)

Over Little Notes

Little Notes is 7 jaar geleden begonnen als een dagboek waar ik mijn leven met de ziekte van Lyme stadium 3 beschreef, maar is ondertussen uitgegroeid tot een platform dat zowel op littlenotes.nl als op instagram (@LauriGiepmans) actief is en waar ik mensen informeer over de gevaren van tekenbeten & Lyme, tips geef over hoe je met ziekte & handicap om kan gaan, praat over mindset & positief denken, en waar ik mijn interesse in milieu vriendelijk & zero waste leven deel. Ik ben enorm dankbaar dat ik zoveel trouwe lezers heb die keer op keer terug komen om nieuwe artikelen te lezen en dat er zo’n hechte community ontstaan is binnen mijn lezers.

Doelgroep & Interesses: Chronisch zieke hippy’s. Het grootste gedeelte van die lezers bestaan uit mensen met een chronische ziekte of handicap, personen uit de zorgsector, mensen die geïnteresseerd zijn in milieu vriendelijk & zero waste leven, en mensen die zich interesseren in zelfontwikkeling & spiritualiteit.

Vrouw VS man: 74% van de bezoekers zijn vrouw en 26% zijn man.

Leeftijd: 75% van de lezers vallen in de leeftijdscategorie 18 t/m 36 jaar.

Mogelijkheden tot samenwerken

Interview: Wil je mij interviewen voor je website, krant, magazine, social media of tv programma? Daar werk ik graag aan mee! Stuur me een bericht met wat je in gedachte hebt en dan kijk ik wat ik kan doen.

Spreker: Ik ben ook in te huren als spreker! Bijvoorbeeld over positief omgaan met ziek zijn, zelfstandigheid vergroten, omgaan met afhankelijk zijn van verzorging, verzorging vanuit het perspectief van de patiënt, de ziekte van Lyme, etc. Meer informatie hierover vind je hier. Dus wil je mij op een event, vergadering, training of cursus inhuren om te spreken? Stuur me dan zeker een mailtje!

Promotie: Wil je dat ik jouw product of bedrijf deel met mijn volgers? Dat kan! Mocht je bedrijf of product mij aanspreken, dan kunnen we zeker een samenwerking opzetten. Ik zal altijd mijn eerlijke mening geven en ben wettelijk verplicht te vermelden dat het om betaalde promotie gaat. Dit om betrouwbaar en eerlijk naar mijn volgers toe te blijven. Hierdoor zullen zij weten dat als ik enthousiast ben over jouw product of bedrijf, dat het ook echt een aanrader is! En zijn zij eerder geneigd om iets te kopen of gebruiken.

 

Je kunt contact met mij opnemen via lauri-giepmans@hotmail.com of via Instagram (@laurigiepmans)