Contact

Social media

Wil je meer zien over mij en mijn leven? Dan zou je me kunnen volgen op Instagram of Facebook . Op Facebook hou ik je op de hoogte van alle nieuwe blogs, vlogs en belangrijke ontwikkelingen in mijn leven. Op Instagram deel ik ook de wat kleinere alledaagse dingen en krijg je een meer casual kijkje in mijn leven. Regelmatig vertel ik daar iets op stories of plaats ik kleine updates die niet op mijn blog komen.

Een mailtje sturen

Heb je een vraag, opmerking, idee of wil je gewoon een mailtje sturen, dan kan dat naar lauri-giepmans@hotmail.com. Het kan zijn dat een reactie een tijdje op zich laat wachten als mijn lichaam niet mee werkt, maar ik probeer om zo snel mogelijk jouw mailtje te beantwoorden!

Post sturen

Wil je mij iets toesturen? Een kaartje, cadeautje voor mij of mijn huisdieren, of een perspakket? Dat kan naar dit adres:

Postbus 85330
3508AH, Utrecht
Nederland

Samenwerken

Mocht je geïnteresseerd zijn in samenwerken met Little Notes, dan kan je een mailtje sturen naar lauri-giepmans@hotmail.com. Meer informatie over Little Notes en samenwerkmogelijkheden vind je op deze pagina.

Alle content op deze blog mag niet gebruikt of gekopieerd worden zonder toestemming.