Column van een Lyme patiënt: Ik wil dit niet!

Ik kijk om me heen en het enige wat ik kan denken is “ik wil dit niet”. Vannacht slaap ik voor het eerst niet op mijn zolder kamer. Mijn ouders zolderkamer voortaan. Twee trappen werd te zwaar en ik heb mijn mooie plekje op moeten geven.

Vijf jaar lang was die zolderkamer mijn plekje. Altijd was ik bezig met het mooi maken van mijn kamer en ik was altijd zo trots op hoe mooi hij was. Nu lig ik één verdieping lager en wat voor andere mensen maar als een kamer wissel lijkt, is voor mij een enorme tegenslag.

Ik wil mijn kamer terug! denk ik wanneer ik op bed om mij heen kijk. Het is logisch dat ik mij nog niet thuis voel in deze kamer. Mijn spullen staan nog boven en hij is ook nog helemaal niet af. Dat afmaken gaan we komende week doen, maar voor het gemak slaap ik hier alvast.

Ik wil dit niet! Ik wil niet mijn kamer op hoeven te geven en ik wil net nog iets in moeten leveren! Over een paar weken voelt deze kamer waarschijnlijk ook gewoon weer helemaal van mij, maar nu nog niet en ik wil terug naar boven!

Het voelt echt kut, maak er maar KUT van, om toe te moeten geven dat je te ziek bent, te ziek om de tweede trap op te komen. Dat die extra trap echt een opgave is geworden. Dat het gewoon niet meer lukt.

Vannacht slaap ik voor het eerst in mijn nieuwe kamer en het enige wat ik kan denken is “Ik wil dit niet”.

7 reacties op “Column van een Lyme patiënt: Ik wil dit niet!

 1. Hopelijk lukt het je om zo meer bekendheid te krijgen. Helaas loop Nederland nog zo ver achter als het gaat om de ziekte Lyme. Hopelijk komt daar snel verandering in en hopelijk mee de dankzij lopen voor Lyme

 2. Goedemorgen Lauri

  Hopelijk heb je toch een goede nachtrust gehad
  En heerlijk geslapen
  Ik heb van Mike billekens ( mijn zoon ) het een en ander gehoort af en toe
  Zo hoorde ik gisteren ook dat er vandaag voor je gelopen gaat worden ??????
  Ik wil je dan ook voor vandaag ( en niet alleen vandaag )
  Een geweldige fijne gezellige zonnige dag toe wensen
  Met al die geweldige mensen om je heen

  Lauri heel heel veel plezier
  Groeten Eric billekens

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *