Mijn week: gekke poes, ananas kaart en zonnebrillen

Dinsdag! Tijd om te laten zien wat ik deze week gedaan heb. Of beter gezegd; niet gedaan heb hahaha. 

 

1

Ik kocht een nieuwe blouse! Mijn oude blouse was vaal geworden dus ik had echt een nieuwe nodig. Ik was zo blij dat ik hem aan kon!

 

2

Onze kat jongens, onze kat… De vensterbank vond ze niet warm genoeg dus besloot ze om op de verwarming te gaan liggen. Ik zou graag zeggen dat we verder een hele normale poes hebben en dat dit een eenmalig iets is, maar nee hoor. Ze doet dit het liefste meerdere keren per dag. Zie je die achterpoot? Die moet eraf hangen want anders is haar kont te dik hahaha. Ja joh, waarom zou je ook op je lekker warme en zachte matje op de vensterbank gaan liggen wanneer je op een onhandige harde verwarming kan liggen….

 

3

Ik was bezig met een video. Anderhalve week later is het nog steeds niet gelukt en in begin het aardig frustrerend te vinden 🙁

 

4

Dit vind ik dus echt verschrikkelijk he, wanneer het een rotzooi is op mijn kamer. Ik had gewoon niet de puf om het op te ruimen.

 

5

Met mijn laatste beetje energie (laatste beetje? Ik weet eigenlijk nog steeds niet waar ik die energie vandaan heb gehaald om mijn kamer toen op te ruimen, maar goed) heb ik mijn kamer toch weer opgeruimd en kijk dan hoe mooi het dan is hihi.

 

6

Voor dat opruimen moest ik ook gelijk de prijs betalen. Ook hierbij heb ik besloten om gewoon de slechte momenten te laten zien. Niet alleen hoe trots ik ben dat het me gelukt is om mijn kamer op te ruimen, maar ook de prijs die ik hiervoor moet betalen. Ik ben ’s nachts goed ziek geweest. Gelukkig had ik een paar lieve lymies om mee te appen en zo is de nacht toch net iets dragelijker geworden. Ik had enorme buikkrampen, was misselijk en had gewoon overal heel veel pijn.

 

7

Een hele tijd later ben ik maar wanhopig in een detox bad gaan zitten, iets wat meestal wel werkt tegen de pijn. Toen ik in bad zat zakte de pijn inderdaad wel weg, maar zodra ik het bad uitstapte kwam de pijn gelijk weer terug en was ik nog moeër dan ik van te voren was.

 

8

Een hele tijd later had ik nog geen oog dicht gedaan. Ik heb in het totaal drie uur geslapen die nacht (terwijl ik normaal negen tot twaalf uur slaap) en was er helemaal kapot van. Het was zo lang geleden dat ik zo’n rot nacht heb gehad en ik was gewoon vergeten hoe wanhopig je daarvan kan worden.

 

10

Ik hou van deze filter op Snapchat! Mijn gebruikersnaam daar is LauriGiepmans.

 

11

Maud kwam logeren. Het was echt super mega gezellig en zooooo lang geleden. We hebben weer lekker bijgekletst en Maud had chocolade fondue meegenomen! Hemels!!!

 

12

Zonnebrillen dag? Ik kan het beter zonnebrillen week noemen haha. Ik heb afgelopen week zoveel last gehad van al het licht. Het is donkere kamers en zonnebrillen hier thuis.

Altijd heb ik naar de Lymies die ik ken en die ook een zonnebrillen leven hebben gekeken als “oh wat ben ik blij dat ik dat in ieder geval niet heb”, maar jongens wat ga ik snel achteruit. Dit keer op een andere manier dan ik eerst deed. Ik kan nog steeds redelijk goed zelf vooruit (tot op zekere hoogte dan) vergeleken met vier maanden terug toen mama zelfs mee naar de wc moest lopen, maar mijn hersenen en prikkel-tolerantie gaat gaat heel snel achteruit. Dingen zijn heel snel te fel licht, te druk, te hard geluid, te veel mensen in een ruimte, te veel spullen in een kamer, dat soort dingen. Ik kan er gewoon echt niet meer tegen. Als ik teveel van die prikkels krijg word ik echt enorm ziek de laatste tijd en dat vind ik nog vervelender dan gewoon pijn hebben wanneer ik teveel gedaan heb. Maarja, t is niet anders 🙂

 

13

Uitrusten op bed 🙂

 

14

Mijn buurmeisje kwam langs omdat ik haar hulp nodig had bij iets wat ik nog niet ga verklappen. We hebben daarna samen onze cavia’s geknuffeld 🙂

 

15

Ik kreeg dit super lieve kaartje met grappige tekst aan de binnenkant van Charlie. Hij hangt nu boven mijn bed en elke keer wanneer ik ernaar kijk moet ik weer lachen. Dankje Charlie!

 

16

Voor de mensen die vragen waarom ik nog elke dag mijn make-up wil doen.. Hierom! Ik vind het leuk om er goed uit te zien, gewoon voor mezelf. Ook al lig ik de hele dag in bed, ik voel me fijner met make-up op. Dat voelt dan minder ziek zeg maar haha. Beetje moeilijk uitleggen maar ieder chronisch ziek persoon snapt wat ik bedoel denk ik hihi 😉

Nou, dat was mijn week dus. Best wel veel foto’s deze keer. Logeren met Maud was toch echt wel een mega toppunt! Wat was dat lang geleden en gezellig! Hoe was jouw week?

1 reactie op “Mijn week: gekke poes, ananas kaart en zonnebrillen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *