The Happy List

The happy list, een lijst met kleine hebben-dingetjes waar je blij van wordt. Alleen al tijdens het maken van deze blog kreeg ik weer helemaal een happy vibe hihi. 

 

Primark

2

Al een tijdje ben ik op zoek naar een nieuwe beauty blender want de mijne was echt aan vervanging toe, maar nergens kon ik ze vinden. Of ik wist wel waar ze die hadden maar elke keer wanneer ik ging kijken waren ze op… Toen ik bij de Primark twee verschillende varianten zag liggen heb ik dus geen seconde getwijfeld, meenemen die hap!

 

3

Deze beauty blender op een kwast leek me echt heel handig, maar het bolletje zit niet goed op het handvat dus kan je niet echt ‘gecontroleerd’ make-uppen vind ik. Deze was twee euro.

 

4

Conclusie; deze gebruik ik nu dus. Eigenlijk vind ik hem nog niet zo fijn als mijn oude, want hij slokt best veel foundation op, maar ik ben allang blij dat ik weer een schone beauty blender heb 🙂 Deze kostte ook twee euro.

 

5

Deze ring bij de Primark vind ik echt GEWELDIG! Normaal pas ik ringen sowieso nooit omdat ik hele smalle vingers heb dus ik was al mega blij dat ik hem überhaupt paste, maar ik vind hem ook echt gewoon mega mooi. En de prijs ook: €1,50 KOOPJES ALARM!!!! Nu nog op zoek naar kleine ringetjes voor aan mijn andere vingers en ik heb echt zo’n tumblr hand hihi.

 

Contour palette van de Action

6

Normaal koop ik nooit make-up bij de action, gewoon omdat ik het idee heb dat de make-up daar niet goed is ofzo, maar dit contour palette wilde ik zeker een kans geven. Hij was volgens mij twee euro, maar dat weet ik niet zeker.

 

7

Er zitten vier verschillende kleuren poeder in met elk een ander doel. (Vinden jullie het ook zo heerlijk om zo’n nieuw pallet open te maken en dat alles er nog recht en schoon in zit, of ben ik de enige gehe?)

 

8

Mocht je nou niet goed weten welk poeder waarvoor dient, dan zit er deze hele handige ‘legenda’ in die precies uitlegt hoe je je op moet maken met dit pallet. Heel handig, want met mijn warhoofd wil ik nog wel eens de poedertjes door elkaar halen hihi.

 

Instax mini 8 camera hoesje

9

Dit hoesje kreeg ik nog van opa en oma als verlaat verjaardags cadeautje (hij was nog niet binnen). Je kan hem bestellen op AliExpress. Ik vind hem zooooo schattig en ben helemaal weg van de opdruk! Wat ook handig is, is dat je de camera niet uit het hoesje hoeft te halen om foto’s te knippen, je hoeft alleen de klep open te maken. Hoef ik ook niet bang te zijn dat ik hem laat vallen net wanneer hij uit het hoesje is, want hij zit nog steeds veilig om mijn nek hihi 😀

 

Hema blijmakers

10

Jongens, heb ik al gezegd dat ik fan ben van de HEMA (pas honderd keer volgens mij hihi). En het was weer raak hoor toen ik er laatst liep. Dit keer geen impuls inkopen gelukkig hihi.

 

11

Het kabeltje van mijn telefoon oplader was kapot en ik was dus echt toe aan een nieuwe. Hoe gaaf is deze gouden kabel dan?! Hij is twee meter lang dus extra pluspunten voor de ontwerper hahaha, nu kan ik ook weer op mijn rechter zij in bed appen hihi. Hij kostte vijf euro.

 

12

En dan tot slot deze super schattige zandloper. Ik heb maanden getwijfeld over dit ding, maar als ik hem na een paar maanden nog steeds wil weet ik dat het echt geen prulletje wat onder in de kast ligt wordt. Eerst hadden ze telkens alleen de grote variant bij ons in de stad en die vond ik eigenlijk net iets te duur. Dit keer hadden ze de kleine er ook staan en ja, voor twee euro laat ik hem dan niet liggen hihi 🙂

Welke van deze spulletjes vind jij het leukste?

6 reacties op “The Happy List

  1. Van shoppen word ik altijd blij…… De zandloper vind ik erg leuk, zeker de reden van de aankoop ? en de cover van de mini camera is erg schattig

  2. Die mini camera is heel leuk. Het is dus een echt bcamera begrijp ik. Ik heb nog ergens een hele oude liggen waar de hoes aan de camera zit en inderdaad heel handig. Veel plezier er mee.

  3. Leuk geshopt Lauri! Leuk om te zien waar jij blij van wordt en dat jij ook fan bent van de Hema! Ik ben er gisteren ook nog geweest om voor C de nodige “omdersteuning” te kopen! Veel voor weinig want het was weer stapelkorting of zoiets bij de Hema! Ik geniet keer op keer van jouw little notes!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *