Mijn week: bed liggen, vlechtjes en koekjes bakken

Ik ga weer door middel van foto’s laten zien hoe mijn week was 🙂 Deze blog is Lyme iets te veel aanwezig naar mijn zin, maar het is niet anders, afgelopen week was afzien… 🙁

 

1

Ik had maandag echt een slechte dag. De hele dag liggen en eigenlijk was licht te fel. Toch zie ik graag het zonnetje dus deed ik een zonnebril op, want gordijnen dicht vind ik zo saai hihi. En natuurlijk heb ik die dag doorgebracht met mijn trouwe vriendinnetje aan mijn zijde. Wanneer het goed gaat met me loop ze me al continue achterna maar wanneer het slecht gaat laat ze me echt he-le-maal niet alleen, wat een scheetje is het toch 🙂

 

Flutter 100%

Ivo kwam langs. Ik ben opgehouden met make-up opdoen wanneer ik eigenlijk een slechte dag heb. Mensen mogen ook zien wanneer het niet goed gaat. Ivo gaf er helemaal niks om, ik daarin tegen vond het wel een hele grote stap hihi.

 

3

We speelden Rummikub 😀

 

4

Outfit of the day. Uiteindelijk toch iets anders aangedaan want de rok deed teveel pijn hihi.

 

5

Ik kreeg een pot met koekjesmix van mijn oude werkgeefster. Na een paar slechte dagen kon ik ze eindelijk maken!

 

6

Ohhhh wat zijn die koekjes heeeeerlijk!

 

7

Deze foto zegt denk ik al genoeg… Helemaal kapot na het douchen…. Deze foto’s zijn van snapchat, maar ik zet niet alle foto’s die ik op  snapchat plaats ook op mijn blog. Mocht je me willen volgen op snapchat, dan kan je me vinden onder de naam LauriGiepmans

 

8

Mijn haar is eindelijk lang genoeg om te vlechten, dus ik ben helemaal blij!!! En ik had mijn bril weer eens een keertje op hihi.

Al met al weer een slechte week achter de rug. Goede dagen, waar blijven jullie?! Ik heb een beetje genoeg van de bed lig foto’s hihi. Ik zou graag zeggen dat volgende week een top week gaat worden, maar zoals het er nu uitziet zal het niet snel beter gaan. Duimen jullie mee voor betere dagen? 😀

5 reacties op “Mijn week: bed liggen, vlechtjes en koekjes bakken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *