DIY: Schattige en vrolijke vlaggetjes slinger

Vandaag een hele simpele, maar oh zo leuke DIY, zelfgemaakte slingers! Leuk voor verjaardagen, kerstmis of gewoon voor op je kamer, net zoals ik heb gedaan ;D

Omdat ik de hele dag op bed lig, vind ik het leuk om vrolijke dingetjes op mijn kamer te hebben (zie mijn blogpost over de gekleurde fotolijstjesmuur). Nergens kon ik echte leuke vlaggetjes vinden en dus besloot ik om ze zelf te maken!

IMG_20150921_141848

Je hebt eigenlijk niet zo heel veel nodig. Ik heb een blok met leuk geprint papier van de Action, een lijmpistool en touw van de HEMA gebruikt. Ik vond dit touw van de HEMA net iets leuke dan een gewoon lint, omdat het een soort van vintage feeling geeft.

IMG_20150921_142046

Dan is het een kwestie van de aller leukste printjes bij elkaar zoeken en daar driehoekjes van knippen! Het was meer kiezen tussen al die super leuke printjes want alle printjes zijn eigenlijk wel leuk op dat blok van de Action hihi. Daarna trek je een streep lijm met het lijmpistool op de bovenkant van de driehoekjes en plak je het touw ertegenaan. Kind kan de was doen, toch? Vergeet niet om aan beide kanten een stuk touw over te laten om de slinger daarmee vast te knopen! Zou zonde zijn als je hem niet op kan hangen 🙂

IMG_20150921_1417011

En dit is ie geworden. Ik ben zelf reuze blij met het resultaat en ik word hier enorm vrolijk van, jij niet? Ik had persoonlijk verwacht dat het er een beetje slordig uit zou zien (vind ik meestal niet erg, ik ben snel tevreden hihi), maar het ziet er echt heel netjes uit! Zolang je alle vlaggetjes op dezelfde grootte knipt en de ook op precies dezelfde plek vastlijmt, lijkt het net een slinger uit de winkel. Alleen dan veel leuker natuurlijk! Nu ik het zo bekijk zou dit ook super leuk staan in een kleine meisjes kamer, SCHATTIG!

1 reactie op “DIY: Schattige en vrolijke vlaggetjes slinger

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *