DIY: Make-up houder

Al een hele tijd heb ik een make-up houder van glazen om mijn mascara van mijn nagellak te scheiden, maar toen deze na een paar jaar kapot ging, leek het mij leuk om met jullie te delen hoe ik zo’n make-up houder maak!

Wat heb je nodig? Eigenlijk heel weinig! Zes glazen en een lijmpistool. Mocht je een make-up houder van vier in plaats van drie lagen willen maken, dan heb je tien glazen nodig.

Het is eigenlijk heel simpel, je plakt eerst de onderste glazen aan elkaar door een streep op het glas met je lijmpistool te maken en dan en ander glas daar tegenaan te drukken. Volg je me nog? Blijf goed drukken totdat de lijm helemaal droog is, anders wordt je make-up houder instabiel wanneer je de andere glazen erop wilt plakken. Bij de tweede laag trek je één streep op het losse glas en eentje op een glas van de laag eronder. Ook hierbij moet je goed blijven drukken totdat alles droog is en dan kan je het volgende glas er tegenaan drukken. De derde laag trek je op elk glas van de tweede laag een streep en druk je het laatste glas op de toren. Voor de zekerheid ben ik nog een keertje extra met mijn lijmpistool langs alle randjes aan de zijkant gegaan. Je zou alles ook met secondelijm kunnen doen, maar ik vind een lijmpistool persoonlijk fijner werken.

En tadaaaa, je mooie make-up holder is klaar!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *