10x leuke blogs

Niet alleen  het schrijven van blogs vind ik leuk, ook het lezen van andermans blogs is een hobby van me. Deze tien blogs lees ik het meest.

Girlscene
Ik denk dat dit de eerste website is die ik echt begon te volgen. Hier staan allerlei artikelen op over van alles en nog wat. Ook krijgen lezeressen hier de kans om te bloggen en dit is dus ook de plek waar ik ben begonnen met bloggen. Dat is al weer anderhalf jaar geleden en ik verbaas me er nog steeds over hoe snel alles gegaan is. Nog steeds ben ik een trouw lezeres en blogster op girlscene en de artikelen blijven (over het grote geheel) origineel.

Lisanne leeft
Voor Lisanne heb ik zo veel respect! Het lijkt net alsof ik haar echt ken omdat ik afgelopen jaren dagelijks haar blog las en dan raak je stiekem toch een beetje gehecht aan de blogster, hihi. Lisanne had ook fibromyalgie, maar sinds kort heeft ze de diagnose lyme gekregen. Door haar ga ik nu ook die test doen. Ik kan me heel erg vinden in Lisanne en haar levensstijl en het is gewoon een onwijs positieve meid die mij altijd een glimlach geeft. Ik zou echt niet zonder haar blog kunnen!

Ze.nl
Naar ze.nl ga ik een keer in de zoveel tijd, omdat ik niet alle blogs leuk vind en sommige best lijken op die van girlscene (of andersom), maar soms zitten er wel echt hele goede blogs tussen. Daarom af en toe ook naar ze.nl

Aimées notebook
Aimée ken ik van girlscene en jullie kennen haar ook, want ze is gastblogger op Little Notes! Ik vond haar artikelen echt heel leuk en haar diepere manier van denken over dingen sprak mij erg aan. Conclusie: ik heb de stoute schoenen aangetrokken en haar gevraagd om te gastbloggen. Wat een verrassing was het toen ze ja zei! Echt wel de moeite om eventjes naar haar site te gaan : )

Tussen dromen en leven
Tussen dromen en leven ken ik nog niet zo lang, maar ik vind het een hele inspirerende blog. Eigenlijk schrijft Sofie over van alles en nog wat, maar haar blogs over het gevecht tegen de lyme geven je weer moed om door te gaan, gewoon omdat je haar doorzettingsvermogen ziet.

anne solveig
Dit is een gewoon een blog waar ik heen ga als ik lekker wat positieve artikelen wil lezen en verder nergens aan wil denken. Het zijn gewoon hele leuke vrolijke artikelen en er komen veel tags in voor, die vind ik heel leuk.

d is for dazzle
Diana heeft hele leuke filmpjes en ze is zo onwijs vrolijk dat ze je meteen aansteekt. Het is moeilijk uit te leggen, maar je moet zelf maar gewoon eventjes kijken. En wanneer ik zeg dat iemand leuke filmpjes maakt, dan zijn ze ook echt leuk, want ik kan nooit de concentratie opbrengen om naar filmpjes te kijken haha.

a cup of life
A cup of life heeft heel veel DIY’s en recepten die mij erg aanspreken. Ook vind ik de layout van  de website heel leuk. Shifra heeft ook hele leuke enthousiaste vlogs en ze is gewoon 100% zichzelf!

miss murphy
Dit is een blog met heel veel DIY’s die heel erg makkelijk zijn. Snel creatief dus. Best wel grappig.

living on a budget
Deze blog staat in het teken van weinig geld uitgeven en toch hele leuke dingen doen. Dat spreekt mij wel aan, want ik kan niet echt werken en wil toch een hoop dingen doen en kopen. Er staan dingen op zoals hoe je een middag door kan komen zonder veel geld uit te geven, DIY’s die geld besparen en tips om minder geld uit te geven bij het boodschappen doen (die is dan niet van toepassing op mij, maar wel leuk hihi)

Dat waren ze dus: 10 blogs die ik leuk vind om te volgen.
Welke blogs lees jij graag?

4 reacties op “10x leuke blogs

  1. Meid! Wat lief dat je me hierin noemt! Wilde je net gaan mailen over de nieuwe gastblog van volgende week! Je bent een schat, dankjewel

  2. Hoi Lauri!
    Wowwww, even heel lang na datum ontdek ik dit bericht van je! Zo lief dat ik hierin vermeld wordt…
    Ik loop ver-schrik-ke-lijk achter met het volgen van blogs, kom er gewoon al een hele tijd niet meer aan toe om ze allemaal te lezen, dat is nu wel duidelijk he!
    Hoop dat het een beetje ok met je gaat.
    Liefs, Sofie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *