Kleine update

Een persoonlijke blog schrijven, ik vind het zo moeilijk de laatste tijd. Inmiddels is het al weer zo lang geleden dat ik een half jaar moet samenvatten. Dat ga ik niet doen, ik vertel gewoon eventjes de highlights

Om te beginnen zit ik natuurlijk op school. Op het moment mis ik gemiddeld één tot twee dagen in de week.

4 HAVO is zwaar en druk, maar te doen. Zeker omdat ik een super leuke vriendengroep heb dit jaar, die zich niks aantrekken van de rolstoel. Dat is heel fijn. Ook heb ik een vriend: Pim. Het werd toch wel eens tijd dat ik na drie maanden ook op de blog aankondig dat we samen zijn. Het grappige is dat we al 4 jaar bij elkaar in de klas zitten, maar nooit tegen elkaar gepraat hebben omdat ik dacht dat Pim arrogant was en Pim dacht dat ik een bitch was. Beetje een misverstand kwamen we later achter, want na één les uur langs elkaar gezeten te hebben, sprong de vonk al bijna over, hihi.

Oei, ik vind het nog steeds moeilijk. Normaal als ik eenmaal begin aan een blog blijf ik wel schrijven, maar het lukt niet zo goed hihi.

Ik heb vandaag mijn nieuwe rolstoel gekregen. Die hadden we aangevraagd bij het WMO omdat mijn oude echt gammel werd. Deze zit super lekker en rijdt heel fijn. Oh ik ben zo blij.

Ook heb ik vandaag een intakegesprek gehad bij een nieuwe reumatoloog. Dat was een hele aardige man.

Gisteren ben ik wezen zwemmen met Pim, Ilse, Bas, Evi, Papa en Anne-Marie. Heel gezellig, maar daar betaal ik vandaag wel mijn prijs voor. Morgen oud op nieuw bij Pim thuis.

Kerst was trouwens ook heel gezellig. We hadden een groot kerstdiner.

Sinds een paar dagen/weken hebben we ook twee nieuwe gezinsleden erbij. Ze heten Fred en Pip en het zijn mijn nieuwe…… GOUDVISSEN! Mama zei al “wat moet je nou weer met goudvissen”, maar ik vind ze echt heel leuk. Ze staan op mijn kamer in een grote bak. De bak is nu nog een beetje leeg, maar na oud op nieuw ga ik meer voor ze kopen.

Uhmmm tja, ik denk dat ik het hier eventjes bij laat vandaag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *