Samenwerken

Foto gemaakt door Loren Brouwers (https://lorenbrouwers.wixsite.com/art-and-events)

Over Little Notes

Little Notes wordt iedere maand door 1.000 unieke bezoekers gelezen en in het totaal worden er meer dan 3.000 pagina’s bekeken. Ongeveer de helft van die bezoekers zijn vrouwen tussen de 15 en 30 jaar, de rest is komt uit alle andere hoeken van de bevolking ūüėČ Ik ben enorm dankbaar dat ik zoveel trouwe lezers heb die keer op keer terug komen om nieuwe artikelen te lezen! Veel terugkomende onderwerpen op Little Notes zijn positief denken, DIY’s, natuurlijk leven en de ziekte van Lyme.

Met mijn verhaal ben ik al meerdere keren in de media te zien geweest. Zo kwam ik in de media bij EenVandaag, Omroep Brabant, Linda.nl, Girlz magazine, het Eindhovens Dagblad, De loop en De Houtvonken. Ook zijn er artikelen van mij verschenen op Girlscene.nl (mijn blogs werden hier uitgelicht), Popcornmeisjes.nl, Lyme (het magazine van de Lymevereniging) en op de website van de Lyme vereniging.

Foto gemaakt door Loren Brouwers (https://lorenbrouwers.wixsite.com/art-and-events)

Mogelijkheden

Op het moment werk ik met de volgende samenwerkingsmogelijkheden, maar mocht je een ander idee hebben dan is dit natuurlijk altijd bespreekbaar. Idee√ęn zijn altijd welkom en ik sta open voor andere opties!

Interview: Zou je mij willen interviewen voor je website, krant, magazine, social media of tv programma? Daar werk ik graag aan mee! Stuur me een mailtje met wat je in gedachte hebt en dan kijk ik wat ik kan doen.

Tekst schrijven:  is mijn schrijfstijl je bevallen en zoek je iemand die een artikel schrijft voor jouw magazine, website, blog of boek, dan werk ik daar graag aan mee!

Advertorial: een advertorial is net zoals alle andere blogs op Little Notes een stuk tekst met daarbij afbeeldingen. Een advertorial kan onder andere gaan over een bedrijf, event of een bepaald product. Ik ben verplicht onderaan een advertorial te vermelden dat het om een advertorial gaat.

Product review: bij een product review vertel ik over een product wat ik gekregen heb van een bedrijf. Wanneer ik een product review schrijf verdiep ik mij in het product en zorg ik dat alle informatie correct is. Ik ben verplicht onderaan een product review te vermelden dat het om een gekregen product gaat.

Je kunt contact met mij opnemen via lauri-giepmans@hotmail.com