Samenwerken

Foto gemaakt door Loren Brouwers (https://lorenbrouwers.wixsite.com/art-and-events)

Over Little Notes

Little Notes wordt iedere maand door 1.000 unieke bezoekers gelezen en in het totaal worden er meer dan 3.000 pagina’s bekeken. Ongeveer de helft van die bezoekers zijn vrouwen tussen de 15 en 30 jaar, de rest is komt uit alle andere hoeken van de bevolking šŸ˜‰ Ik ben enorm dankbaar dat ik zoveel trouwe lezers heb die keer op keer terug komen om nieuwe artikelen te lezen! Veel terugkomende onderwerpen op Little Notes zijn positief denken, DIY’s, natuurlijk leven en de ziekte van Lyme.

Mijn verhaal is best speciaal en daardoor ben ik al meerdere keren in de media geweest. Hierbij werd ook telkens mijn website vernoemd. Zo is Little Notes vernoemd geweest in het Eindhovens Dagblad, De loop, De houtvonken en de Girlz. Ook zijn er artikelen van mij verschenen op Girlscene.nl (mijn blogs werden hier uitgelicht), Popcornmeisjes.nl, Lyme (het magazine van de Lymevereniging), Aimees-notebook.comĀ en Studds.

Foto gemaakt door Loren Brouwers (https://lorenbrouwers.wixsite.com/art-and-events)

Mogelijkheden

Op het moment werk ik met de volgende adverteer mogelijkheden, maar mocht u een ander idee hebben dan is dit natuurlijk altijd bespreekbaar. Ideeƫn zijn altijd welkom en ik sta open voor andere opties!

Advertorial: een advertorial is net zoals alle andere blogs op Little Notes een stuk tekst met daarbij afbeeldingen. Een advertorial kan onder andere gaan over een bedrijf, event of een bepaald product. Ik ben verplicht onderaan een advertorial te vermelden dat het om een advertorial gaat.

Product review: bij een product review vertel ik over een product wat ik gekregen heb van een bedrijf. Wanneer ik een product review schrijf verdiep ik mij in het product en zorg ik dat alle informatie correct is. Ik ben verplicht onderaan een product review te vermelden dat het om een gekregen product gaat.

Vrijblijvend opsturen:Ā vrijblijvend een product opsturen is altijd mogelijk. Er wordt dan gekeken of het product goed aansluit op de website. Bij een vrijblijvend opgestuurd product is de kans groot dat deze vermeld wordt in de Happy List of dat ik hier een advertorial/product review over schrijf wanneer deze aansluit aan het karakter van Little Notes, maar ik geef geen garantie dat het product terug komt op Little Notes. Wanneer ik een opgestuurd product gebruik in een blogpost, ben ik verplicht onderaan het artikel de te vermelden dat het om een gekregen product gaat.

Wil je gratis een product opsturen? Leuk! Dat kan naar het volgende adres:
Little Notes
Lindehoutstraat 16
5706VX Helmond
Nederland

Winactie:Ā een winactie organiseren samen met Little Notes is ook mogelijk. Dit kan onder andere gaan om een product, tegoedbon of toegangstickets.

Tekstschrijven: is mijn schrijfstijl je bevallenĀ en zoek je iemand die een artikel schrijft voor jouw magazine, website, blog of boek, dan werk ik daar graag aan mee!

 

Je kunt contact met mij opnemen via lauri-giepmans@hotmail.com