Lauri

Foto genomen door Loren Brouwers (https://lorenbrouwers.wixsite.com/art-and-events)

 

Hallo, ik ben het meisje achter deze blog. Ik ben Lauri Giepmans en ik ben 21 jaar oud. Ik woon al mijn hele leven in Helmond in de wijk Mierlo-Hout, wat eigenlijk een soort van dorp op zich is en dat is heel gezellig. Van kleins af aan ben ik al een echte dagdromer met gedachtespinsels waar geen touw aan vast te knopen valt. Die gedachtes zonder vastgeknoopte touwen deel ik hier op mijn blog, samen met nog wat andere dingetjes die mij bezig houden.

Schrijven is altijd een grote hobby van mij geweest en iedereen zag het dus ook aankomen dat ik in 2013 begon met bloggen. Eerst alleen voor mezelf, maar later mochten ook wat familie en vrienden het lezen. Ondertussen is Little Notes uitgegroeid tot een blog met ongeveer 1.000 lezers per maand. Ik kan nog steeds niet bevatten hoeveel mensen alles wat ik op papier internet zet echt willen lezen!

Naast gedachte spinsels deel ik mijn dagelijkse leven met de ziekte van Lyme op deze blog, laat ik zien hoe je verschillende DIY’s uitvoert en laat ik dingen zien waar ik blij van word, iets wat centraal staat op mijn blog en in mijn leven; de leuke dingen zien, positief zijn en lichtpuntjes zoeken!

Door de ziekte van Lyme heb ik moeten stoppen met school en viel het contact met de buitenwereld een beetje weg. Ik ben heel dankbaar dat ik mijn blog heb om in contact te blijven met de mensen om mij heen en dat ik op deze manier toch mijn stem kan laten horen.

Mezelf voorstellen in een paar regels, dat is toch nog best wel moeilijk hoor! Ik zou zeggen; lees wat door mijn blogs heen en stukje bij beetje zul je me beter leren kennen!

 

Je kan mij ook volgen op Facebook, Instagram en YouTube