Lauri

Foto genomen door Loren Brouwers (https://lorenbrouwers.wixsite.com/art-and-events)

 

Hallo, ik ben het meisje achter deze blog. Ik ben Lauri Giepmans en ik ben 22 jaar oud. Ik woon al mijn hele leven in Helmond in de wijk Mierlo-Hout, wat eigenlijk een soort van dorp op zich is en dat is heel gezellig. Van kleins af aan ben ik al een echte dagdromer met gedachtespinsels waar geen touw aan vast te knopen valt. Die gedachtes zonder vastgeknoopte touwen deel ik hier op mijn blog, samen met nog wat andere dingetjes die mij bezig houden.

Schrijven is altijd een grote hobby van mij geweest en iedereen zag het dus ook aankomen dat ik in 2013 begon met bloggen. Eerst alleen voor mezelf om te verwerken wat er allemaal met mijn lijf gebeurde toen ik ziek begon te worden, maar later mochten ook wat familie en vrienden het lezen zodat zij op de hoogte waren van wat er zich afspeelde in mijn leven toen ik steeds minder vaak mee kon komen naar verjaardagen en uitjes. Ondertussen is Little Notes uitgegroeid tot een hechte community met veel lezers, zowel op littlenotes.nl, als op Instagram (@laurigiepmans). Ik kan nog steeds niet bevatten hoeveel mensen alles wat ik op papier internet zet echt willen lezen!

Naast gedachte spinsels deel ik mijn dagelijkse leven met de ziekte van Lyme op deze blog, laat ik zien hoe je verschillende DIY’s uitvoert en laat ik dingen zien waar ik blij van word, iets wat centraal staat op mijn blog en in mijn leven; de leuke dingen zien, positief zijn en lichtpuntjes zoeken!

Door de ziekte van Lyme ben ik 90% bed-gebonden geworden en is afspreken met mensen erg lastig. Hierdoor viel het contact met de buitenwereld stukje bij beetje meer weg. Ik ben heel erg dankbaar dat ik mijn blog en social media platforms heb om zo in contact te kunnen blijven met de mensen om mij heen en mijn stem kan laten horen. Zo blijf ik vanuit mijn bed via dit schermpje toch in contact met de rest van de wereld.

Mezelf voorstellen in een paar regels, dat is toch nog best wel moeilijk hoor! Ik zou zeggen; Volg me op Instagram of lees wat door mijn blogs heen en stukje bij beetje zul je mij beter leren kennen!

 

Je kan mij ook volgen op Facebook, Instagram en YouTube