Just a few little notes

Hoi allemaal. Het is momenteel te zwaar om een volledige blog te schrijven dus vandaar een berichtje met wat krabbels over de dingen die ik heb meegemaakt. Let maar niet op mijn zinsopbouw, want die is nog slechter dan die van een dooie vlieg op het moment haha. We geven de Lyme maar de schuld 😉

 

Mijn zusje Ilse is vorige maand naar Amerika vertrokken. Daar blijft ze een jaar. Als je haar avonturen wil volgen, kan dat op haar blog  Dutch Pillows. Kijk dan hoe leuk al die foto’s zijn! Is net al in de films hihi.

 

Mijn gezondheid is stabiel gebleven. Er is niks veranderd toen ik laatst naar Brussel ging (ongeveer een maand geleden).  Nog steeds twee weken wel antibiotica, twee weken geen antibiotica. Veel bijwerkingen dus nog steeds. Blehh

 

Ik ben een weekendje weg geweest. Dat was echt heel gezellig. Ik ging logeren bij Robin samen met Noortje en Mike. Dit zijn allemaal Lyme-vrienden. We sliepen in het huis van haar tante en die had een kapsalon aan huis. Konden we kappertje spelen hihi. Daarna ben ik nog langs Lisanne van Lisanneleeft.nl gegaan (ook een Lyme-patiënt) voor haar verjaardag die een maand geleden was. Heel leuk om haar weer een keertje in het echt te kunnen zien.

 

Fysiotherapie gaat heel goed. Ik maak nog geen grote sprongen, maar er zijn hele kleine stapjes vooruit. En bij elk stapje hou ik een klein feestje hihi. Zie je die #fitgirl foto, net echt hahaha.

 

Ik luister op Youtube voortaan heel veel luisterboeken van Griekse Mythologieën voordat ik ga slapen. Dat is echt een aanraden voor alle Lymies die de hele dag in een donkere kamer moeten liggen. Of als je gewoon van luisterboeken houdt haha. Gewoon op Youtube opzoeken: Greek mythology audiobook. Dan vind je t wel 🙂 Tip van de dag, gewoon aannemen, is gratis haha.

 

Als je nog specifieke dingen wil weten, vraag dat dan even in de comments 🙂 Ik weet niet zo goed wat ik wel en niet verteld heb met dat warhoofd van mij. Doeiii

3 reacties op “Just a few little notes

  1. Ha Laurie
    fijn dat je toch nog wat aan je blog hebt kunnen doen Leuk ook die foto’s van Ilse.
    goed dat je probeert positief te blijven
    liefs Jeanne

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *