Come chat with me – gezondheids update!

Omdat er veel vragen kwamen over mijn gezondheid, sondevoedingen en behandeling, heb ik die allemaal beantwoord in deze video. Hij is een beetje rommelig omdat ik hem opnam op een slechte dag, maar alle antwoorden die ik wilde geven, zitten erin! Ook laat ik mijn sonde-insteek in mijn buik zien en mijn B12 spuit, dus als je daar niet tegen kan, zou ik deze video niet kijken 😉 

Klik hier als je de video niet kan bekijken.
Klik hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal.

 

Heb jij ook Lyme of een andere aandoening? Deel jouw verhaal dan hieronder. Dan kunnen we elkaar allemaal een beetje steunen of  lachen om de domme dingen die jij soms doet omdat je ziek bent.  Ik heb laatst bijvoorbeeld mijn billen gewassen met shampoo omdat ik niet kan onthouden welke fles voor wat is. Of ik probeer iets liefs tegen iemand te zeggen, maar omdat ik niet goed kan praten klinkt het eigenlijk meer alsof ik diegene voor de gek hou, heel frustrerend maar ook wel weer grappig, zeker wanneer dat gebeurt met goede vrienden. En jij, in welke gekke situaties kom jij?

Natuurlijk mag je ook gewoon reageren als je niet ziek bent haha ?

1 reactie op “Come chat with me – gezondheids update!

  1. Hoi Lauri
    Super dat je het zo goed kan vertellen ben trots op je fijn om te horen dat het de goede kant uit gaat.
    Ga zo door natuurlijk zul je nog slechte momenten hebben maar je zet door en daar doe je het voor.

    Groetjes christel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *