Documentaires en filmpjes over lyme

Ik vind het persoonlijk heel fijn om filmpjes en documentaires over Lyme te kunnen zien. Zowel persoonlijke verhalen als informatieve filmpjes. En af en toe ook een grappig filmpje er tussendoor. Het is fijn om dingen te zien die je herkent en om nieuwe dingen te leren en begrijpen over je ziekte. Ook zijn veel filmpjes handig voor mensen die in hun omgeving iemand kennen met Lyme, want hierdoor begrijp je hen beter en kan je ze beter helpen in moeilijke situaties. In deze blog heb ik tientallen filmpjes verzameld die ik goed, interessant, helpend of leuk vind. 

 1. Under our skin deel 1 en 2, één van de belangrijkste documentaires 

   

 2. Kort informatie filmpje

   

   

 3. Lyme is hell reclame

   

 4. Informatie filmpjes van MeCeBi. Filmpje 1 gaat over wat de ziekte van Lyme is. Filmpje 2 over waarom het zo moeilijk te vinden en behandelen is.

   

 5. Lyme story – Treatment, Hope and Succes. Persoonlijk verhaal

 

 1. Je zal het maar hebben; Risja en Bo

 

 1. Dr Phil; Lyme Disease

 

 1. Van de volgende documentaire heb ik geen youtube link, maar hij is zo mooi dat hij het wel waar is om eventjes naar de site te gaan. De site waar deze documentaire op staat, vind je hier.

 

 1. Filmpje van Lotte, uitleg en persoonlijk verhaal

   

 2. Veel patiënten kiezen ervoor om te behandelen via bioresonantie. In deze filmpjes geven ze een makkelijke uitleg hoe zoiets werkt. Dit is een bewezen behandel methode.

   

 3. Lisanne van Lisanneleeft.nl geeft antwoord op verschillende Lyme vragen. Veel antwoorden op de vragen die gesteld worden verschillen per patiënt. Hou daar rekening mee. 

   

 4. Persoonlijk verhaal

   

 5. De dochter van Tommy Hilfiger vertelt haar persoonlijke verhaal. Wanneer Lyme in de verkeerde delen van je hersenen gaan zitten, kan je ook psychische klachten krijgen. Je bent dan niet gek, je hebt een bacterie in je hersenen.

   

 6. Gigi Hadid en Yolanda Foster over Lyme in haar familie

   

 7. Het belang van het onderzoeken van co-infecties. Co-infecties zijn een soort van ‘broertjes’ van Lyme. Wanneer je niet al je co-infecties weet en alleen de borrelia aanpakt, kan je dus niet goed genezen.

   

 8. Verhaal over een heftige acute Lyme patiënt. Laat ook goed zien hoe Lyme voor heel veel verschillende klachten kan zorgen. Allemaal kleine klachten die je denkt op te lossen, maar het is een deel van een groter geheel. En ze vertelt ook over haar problemen met de artsen die haar niet serieus namen. 

   

 9. Patrick Plum. Maakt verschillende filmpjes over Lyme. Zowel informatie, persoonlijk en komedie.

  Informatie over Herxen vanaf 3.20 in bovenstaande video.

 10.  Informatie over Herxen (onder andere waarom je ziek wordt van je behandeling) Herxen is belangrijk en heel goed, want dat betekent dat je behandeling werkt. Maar het is wel vervelend dus hieronder vind je informatie en tips.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *