WEEK VAN DE TEEK, LYME VLOG #4 2017

Tijdens de week van de teek wordt er extra aandacht besteed aan het gevaar van teken en de ziekte van Lyme. Om mijn steentje bij te dragen en om jullie een kijkje in mijn leven te geven, heb ik een week lang mijn leven gefilmd. 

Klik hier als je de video niet kan bekijken.
Klik hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal.

 

Heb jij ook Lyme of een andere aandoening? Deel jouw verhaal dan hieronder. Dan kunnen we elkaar allemaal een beetje steunen of  lachen om de domme dingen die jij soms doet omdat je ziek bent.  Ik heb laatst bijvoorbeeld mijn billen gewassen met shampoo omdat ik niet kan onthouden welke fles voor wat is. Of ik probeer iets liefs tegen iemand te zeggen, maar omdat ik niet goed kan praten klinkt het eigenlijk meer alsof ik diegene voor de gek hou, heel frustrerend maar ook wel weer grappig, zeker wanneer dat gebeurt met goede vrienden. En jij, in welke gekke situaties kom jij?

Natuurlijk mag je ook gewoon reageren als je niet ziek bent haha ?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *