Leuke stationary spulletjes van ByBird

Het is unboxing tijd! Ik kocht een hele hoop spullen bij Berdien van ByBird.nl (je zou haar kunnen kennen als je contact hebt met ander Lymies, als oprichtster van Lopen voor Lyme of van het huis dat ruikt naar een chocoladefabriek). ByBird is een webwinkel die ze dit jaar opgezet heeft om zo vanuit haar bed te kunnen ondernemen en OMG wat staan er leuke dingen op! Een hoop dingen heeft ze zelf ontworpen en alles ziet er gewoon te-leuk uit! 

Deze blogpost is GEEN advertentie. Ik ben gewoon enorm fan van de spullen van ByBird 🙂

Unboxing

Toen Berdien de giftbags voor de Lyme-vips bij Lopen voor Lyme ingepakt had, was alles enorm leuk ingepakt. Berdien kennende zouden de spullen van ByBird dus niet gewoon in een doos gelegd zijn, maar zou ik ze echt met een verjaardagsgevoel uit kunnen pakken. En ik werd niet teleurgesteld! Alles was tot in de puntjes verzorgd en mooi ingepakt. Een persoonlijk (handgeschreven!) kaartje erbij, alles wat nog niet in een plastic hoesje zat kreeg een mooi papieren zakje eroverheen en alles is netjes dichtgeplakt met een schattige sticker. Echt enorm leuk om te zien!

 

Kaartjes!

Iedereen die mij een beetje kent, weet dat ik helemaal verslaafd ben aan kaartjes versturen. En dan niet die 13 in een dozijn saaie kaartjes van de kruidvat, nee echte leuke en originele kaartjes, het liefst met een grapje er tussendoor. De kaartjes van ByBird waren gelukkig allemaal heel origineel (zelf ontworpen door Berdien!!!) en met mijn lievelingskleuren; zwart, goud, wit en roze. PUR-FECT!

Ik denk dat ik het meest blij ben met de kaartjes op deze foto hierboven. Negen van de tien kaartjes die ik stuur zijn naar andere Lymies omdat die nou eenmaal vaker een steuntje in de rug nodig hebben en enorm veel waarde zien in een kaartje krijgen. De kaartjes ‘beterschap’ of ‘get well soon’ passen niet echt bij de situatie, want we hebben geen snel griepje of een gebroken been, we zijn jaren ziek en worden niet snel beter. Heel veel andere leuke kaartjes zijn er niet op de markt voor chronisch zieke mensen dus ik was helemaal door het dolle heen toen ik deze drie kaartjes zag!

Bij het ‘FUCK LYME’ kaartje gaat een deel van de opbrengst naar Lopen voor Lyme dus die heb ik een hele stapel gekocht voor wanneer iemand weer een keertje een terugval heeft. Maar mijn ultieme favoriet is het kaartje links boven; ‘You rock, even when your disease sucks’. Heb ik ook totaal niet een levensvoorraad van in huis gehaald hihi.

 

Zoals je op de tweede foto hierboven kan zien, zijn het hele dikke kaartjes. Daar ben ik echt enorm blij mee want ik heb een bloedhekel aan van de dunne kaartjes waarbij je pen doordrukt naar de voorkant en waarbij het kaartje verkreukeld bij de ontvanger aankomt. Verder heeft Berdien de achterkant gewoon lekker leeg gelaten. Heel fijn, want dan kan je het kaartje lekker vol schrijven zonder dat je rekening hoeft te houden met allemaal irritante opdruk haha.

 

Back 2 school

ByBird heeft ook schriften, etuis, gummen, USB-sticks en pennen. Mijn zusje kocht het etui en het schrift voor op school en ik kocht de diamant pen want die kon ik niet laten liggen, ook al hou ik normaal helemaal niet zo van bling bling.

 

Stickers <3

Mag ik heel even je aandacht voor deze super schattige, ronde stickers! Stel je voor, je krijg een cadeauzakje en dan zit er een sluitsticker op met deze tekst. Ik zou daar zo blij van worden! Dus deze heb ik ook gelijk een enorme voorraad aangeschaft. Je weet wel, omdat iedereen van nu af aan deze sticker krijgt hahaha.

 

Boodschappenlijstje

Mama kocht onder andere dit grappige boodschappenlijstje. Voor iedereen die Berdien niet kent; Berdien is chocolade verslaafd. De helft van haar vlogs gaan over chocolade haha. Dus het was totaal geen verrassing dat er iets over chocolade bij zou zitten :p  Echt heel grappig.

 

Cadeautje bij je bestelling

Alsof al deze mooi ingepakte spulletjes nog niet genoeg zijn, krijg je ook nog een cadeautje bij je bestelling. Ik kreeg deze macaron. Leuk om lipbalsem in te doen of om je pillen in te bewaren! Verder kreeg ik nog een hoop andere kleine cadeautjes. Berdien en ik sturen elkaar soms kaartjes en cadeaupakketjes dus het was heel grappig dat in mijn bestelling niet alleen de spulletjes die ik besteld had zaten, maar ook allemaal kleine verrassingen.

 

www.ByBird.nl

Natuurlijk zijn dit lang niet alle spulletjes die op ByBird.nl staan. Als het aan mij lag zou ik de hele winkel leeg gekocht hebben, maar helaas was mijn portemonnee het daar niet mee eens haha. Dus als je alle andere leuke spulletjes wil zien, dan moet je zelf even gaan kijken op www.bybird.nl. Vergeet ook niet de productinformatie te lezen want die is echt te grappig voor woorden!

Elke maand komen er nieuwe producten in de webshop, dus als er nu niks bijzit wat je leuk vindt, kan het goed zijn dat er volgende maand wel een hele hoop spulletjes op staan die bij je passen!

Welke spulletjes vond jij het leukste? En heb jij nog leuke adresjes met stationary spulletjes die ik kan bekijken?

5 reacties op “Leuke stationary spulletjes van ByBird

  1. Er staan idd hele leuke hebbedingetjes bij en Berdien gun ik het zó dat de webshop goed gaat draaien (maar dat kan iet anders ?)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *