Lichtpuntjes week 23

Ja jongens het is weer tijd voor lichtpuntjes! In deze blog heb ik een paar random lichtpuntjes van afgelopen tijd op een rijtje gezet, want er is zoveel leuks gebeurd. 

 

  • Cadeautjes en kaartjes versturen. Ik vind het leuk om zelf kaartjes te maken of om schattige kaartjes te kopen. Ondertussen had ik zoveel kaartjes dat ik bij god niet meer wist wat ik ermee moest doen, dus ik stuur voortaan heel vaak kaartjes. Meestal gaat dat gepaard met enveloppen versieren en kleine cadeautjes toevoegen. Ik word helemaal bij van het maken hihi.
  • Bodylotion maken. Ik maak voortaan zelf al mijn beauty producten omdat mijn huid slecht tegen al die toegevoegde rotzooi kan die in de meeste bodylotions en scrubs zitten. Door het zelf te maken kan ik zelf kiezen wat ik wel en niet in mijn beauty producten wil hebben en nu is mijn huid een stuk rustiger. En ik ben erachter gekomen dat ik het ook nog eens super leuk vind om te doen!
  • Gekke spulletjes. In de foto hierboven zie je het al; een USB stick die eruit ziet als een ananas. Dat is toch super grappig?! Hoe leuk is het om alledaagse spulletjes een vrolijke twist te geven? Ik word er in ieder geval heel erg blij van hihi.
  • Poezen die maf doen. Het begint een beetje een terugkerend cliché te worden, maar onze poezen doen zulke gekke dingen! Mira die uit het niets in een keer heel hard begint te mauwen of Frummel die bij opa in zijn nek springt. Dat soort gekke fratsen. Ik lig telkens in een deuk om die beesten.
  • Even naar de stad. Ik ben naar de stad geweest! Ik had wat spullen nodig en het lukte om even snel naar de stad te gaan. Ik heb spullen gehaald om bodylotion mee te maken en een nieuwe winterjas, want de jas die ik vorig jaar kocht was te dun en ik had het vorig jaar telkens koud haha. Nu heb ik een hele mooie gekocht bij de CoolCat. Vorige week schreef ik over eerlijk winkelen bij de C&A (geen lage lonen en kinderarbeid etc.) en wist je dat de CoolCat dezelfde productie regels aanhoudt? Ik vind dat fijn winkelen wanneer je weet dat je kleding eerlijk gemaakt is.
  • Afspreken met vrienden. Ik voel me de laatste tijd weer ietsjes beter en daardoor kan ik weer wat vaker afspreken met vrienden die ik al lang niet heb gezien. Mijn weken staan dus volgepland met bezoekjes hihi. Heel gezellig vind ik dat 🙂

 

Je kan mij ook volgen op Facebook, Twitter, Instagram en Snapchat [LauriGiepmans]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *