Xenos inpakpapier voor vrolijke cadeautjes!

Zoals je misschien in de blog van maandag al gelezen hebt, was Iris dit weekend jarig. Voor haar cadeautje zocht ik leuk inpakpapier en Lisanne vertelde een tijdje terug op haar blog dat de Xenos leuk inpakpapier heeft op het moment. Vandaar dat ik even een kijkje nam. 

Op de blog van Lisanne zag ik heel leuk inpakpapier met flamigo’s en daarvoor ging ik eigenlijk, maar die was er helaas niet in de Xenos hier in de buurt. Er waren verder gelukkig nog wel een hele hoop andere grappige printjes dus die laat ik nu zien, want zeg nou zelf; dit zijn toch lichtpuntjes?!

 

img_20160924_175546

Dit zijn alle printjes die ik gekocht heb. Zijn ze niet super lief?! En mag ik even zeggen dat ik helemaal verliefd ben op het cactus inpakpapier. De laatste tijd ben ik sowieso weg van cactussen dus dit inpakpapier voldoet helemaal aan mijn laatste verslaving hihi.

 

img_20160924_175338

Het inpakpapier was ook nog eens lekker goedkoop. En als klap op de vuurpijl krijg je nu de derde gratis, dus ik heb ingeslagen. Dan zal je nu denken “Lauri, je hebt maar vijf rollen, je had een extra rol gratis kunnen hebben. Beetje dom hè?” Dat is niet zo lief om te denken! Ik heb de zesde rol aan mijn mama gegeven hihi, maar die vond ik niet zo schattig. Mama wel hoop ik, want ze mocht hem zelf uitzoeken, dus anders zou dat niet zo slim zijn hahaha.

Helaas dus geen Flamingo inpakpapier, maar wel een hoop andere leuke printjes. Mocht je geïnteresseerd zijn in al het andere inpakpapier dat Lisanne gekocht heeft? Dit is de blog waarin zij haar Xenos inpakpapier liet zien. Er is geen één rol hetzelfde dus dat is misschien ook leuk om te kijken 😉

Welk printje is jouw favoriet? En waar koop jij altijd jouw inpakpapier?

 

Je kan mij ook volgen op Facebook, Twitter, Instagram en Snapchat [LauriGiepmans]

2 reacties op “Xenos inpakpapier voor vrolijke cadeautjes!

  1. De stipjes en de hartjes… En de andere drie ook! Ahhh, allemaal zo leuk! Het is dat ik eigenlijk nooit naar verjaardagen ga en dus weinig inpak, maar anders zou ik de Xenos gaan plunderen. 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *