Lichtpuntjes week 22

De lichtpuntjes maand is bijna voorbij. Heb jij goed stilgestaan bij alle lichtpuntjes van afgelopen dagen? Dat moet je wel doen hoor! Omdat de dagen weer donkerder beginnen te worden en het leven soms niet altijd op rolletjes loopt, is het belangrijk om naar de lichtpuntjes en positieve dingen in het leven te blijven kijken en ze te benoemen. Dat doe ik elke maandag in mijn lichtpuntjes blog. 

 

 • Afgelopen en deze week hebben we een Italiaans meisje bij ons in huis. Ze heet Laura en ze is Ilse’s uitwisselingsbuddy van school. Vorig schooljaar is ze bij Laura thuis geweest in Italië en nu is Laura hier. Het is heel gezellig om een extra iemand in huis te hebben en doordat we allemaal een beetje gebrekkig Engels spreken is het vaak ook heel grappig.
 • Maud kwam dinsdag langs en we hebben de film van twee weken terug afgekeken en daarna nog een andere kinderfilm gekeken haha.
 • Donderdag had ik ook mijn laatste infuus. Jeeeey! Ik schreef toen ook een blog over hoe het nu met mijn lichaam gaat en wat er gaat gebeuren binnenkort. Je kan die blog hier teruglezen.

img_20160922_182345

 • Ik ben met mama en Rob naar de stad geweest, want we moesten cadeautjes halen voor Iris. Ze was gisteren jarig (en leest waarschijnlijk de reacties, dus je mag haar hier ook feliciteren hihi). Ik heb Iris ontmoet toen ik net de diagnose Lyme had. We hebben toen via Facebook contact gelegd om informatie uit te wisselen en we werden hele goede vriendinnen. Ze woont ook echt om de hoek… in Groningen. Drie uur rijden voor mij hahaha. Vandaar moest het blijven bij een cadeautje via de post jammer genoeg.
 • Zaterdag gaven de buren een feest en ik kon eventjes ernaartoe. Het was heel gezellig en daarna bleef ik bij Mike logeren.
 • De volgende dag ging ik met de buren in de bossen wandelen (lees rollen) en hebben we op een soort van kinderboerderij allerlei dieren gezien. En we hadden geluk; er speelde een Duitse band voor alle bejaarden. Heel leuk en zuiver gezongen… NOT hahaha. We zijn toen maar snel de bossen ingedoken :p
 • Frummel en Mira hebben zondag avond een hele tijd samen gespeeld zonder dat het op vechten uitliep. Meestal gaat het spelen in het begin wel goed, maar dan wordt Frummel te lomp en gaat Mira klappen uitdelen omdat ze niet gediend is van lomp spelen haha. Dit keer ging het goed en ze hebben denk ik wel een half uur lief samen gespeeld. Echt heel schattig om te zien.

 

Dat was de laatste blog van september, maar niet getreurd; ik blijf gewoon mijn lichtpuntjes benoemen op maandag. Ik vind het belangrijk om dat het hele jaar te blijven doen en niet alleen in september, want er zijn het hele jaar zoveel mooie dingen en het zou zonde zijn om die niet te benoemen.

Wil je mij nog meer lichtpuntjes geven? Deel dan jouw lichtpuntjes van afgelopen dagen in de reacties zodat ik mee kan genieten van de leuke dingen die jij meemaakt. Vind ik leuk om te lezen hihi.

 

Je kan mij ook volgen op Facebook, Twitter, Instagram en Snapchat [LauriGiepmans]

2 reacties op “Lichtpuntjes week 22

 1. Twee ochtenden alleen met het hondje Bo van opa en oma in de bossen gewandeld

  Met Patricia onverwachts een middagje shoppen en gezellig lunchen

  Weer een keertje met jou en rob de stad in en ergens een hapje eten

  Een heel gezellig feest hebben van de buurtjes

  De hele week een Italiaanse gast in huis hebben
  En tot slot, weer bijkleuren met Martin en ine, die terug waren van vakantie.

  Wow toch wel weer veel. Xx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *