Lichtpuntjes week 21

Het is nog steeds september. Jullie zullen wel helemaal gek worden van mij, maar voor de mensen die het nog niet weten; in september staan we extra stil bij alle lichtpuntjes die het leven te bieden heeft door ze te benoemen. Ik doe dat in mijn lichtpuntjes blog, op Twitter en op Instagram. Kijk je mee wat mijn lichtpuntjes van deze week waren? 

 

 • Mama ging naar de Aldi en vond leuke dingen om cadeautjes in te verpakken. Ze nam ze mee voor mij. Heel lief.

img_20160915_191848

 • Het boek “beet” van Sietske Scholten kwam binnen. Het is een roman over onder andere de ziekte van Lyme. Ik ben erg benieuwd hoe ie is. Mama vond hem heel mooi.
 • Ik kan gaan aftellen met de infusen! Ik hoef er nu nog maar drie en ik kan niet wachten tot die voorbij zijn. Ik ben na de infusen nog niet beter, nog lang niet zelfs. Maar de infuustijd is een hele intensieve tijd en het zou me meer rust en energie geven wanneer ik niet zo op uur en tijd hoefde te leven (wat nu wel moet in verband met de thuiszorg.)
 • Anouk (Lyme-vriendin) vertelde me dat ze vooruitgang boekt met haar behandeling bij mijn arts. Dat geeft hoop!
 • Ik kreeg een heel lief pakketje van Iris met allemaal lieve spulletjes. Alle was super leuk ingepakt en het zag er enorm schattig uit. Er zaten ook twee katten t-shirts, heel grappig.
 • In het pakketje van Iris zat ook een chocoladereep. En niet zomaar een reep, een reep die ik ook mag eten! Het komt maar zelden voor dat ik chocola tegen kom die ik mag hebben EN die ook lekker is. Deze smaakte zowaar naar echte melk chocolade, heel lekker!
 • Ik ben met mama en Ilse eventjes naar de Action geweest. Ze hadden daar hele leuke spulletjes waarmee ik een leuke DIY blog kan maken. Je ziet dus komende weken wat ik gekocht heb hihi #cliffhanger!

img_20160916_155603

 • Mira is normaal vrij chagrijnig en erg op haar rust gesteld, maar afgelopen dagen heeft ze aandacht tekort (volgens haar dan 😉 ). Ze wil de hele dag knuffelen en wil overal bij zitten. Heel gezellig hihi. Ook is ze continue aan het miauwen. Nee ze is niet krols, ze is gewoon netjes gesteriliseerd dus ik denk dat ze misschien toch een gezellige poes begint te worden haha.
 • Ik heb weer Dance Dance Dance gekeken bij opa en opa. Was wederom erg gezellig.
 • Mike kwam zondag avond slapen en we hebben film gekeken.

Nou, dat waren mijn lichtpuntjes van deze week. Toen ik begon met het schrijven van deze blog had ik het idee dat ik deze week niet zoveel leuke dingen had meegemaakt, maar toen ik eenmaal begon na te denken, kwamen er een hele hoop mooie kleine dingen in me op. Ik zou het echt heel tof vinden als jij ook nadenkt over alle leuke dingen van afgelopen week. Deel je ze hieronder in de reacties?

Je kan mij ook volgen op Facebook, Twitter, Instagram en Snapchat [LauriGiepmans]

 

2 reacties op “Lichtpuntjes week 21

 1. Het heftige boek “Beet” uitlezen op onze lounchbank. En heel erg blij zijn dat jij niet zo depressief bent van de medicijnen dan de hoofdpersoon in het boek. (Die had ook lyme)

  Dat het deze week toch nog lekker weer is

  Elke dag even de dag doorspreken met Verina via Facebook. Erg fijn omdat we vaak precies weten hoe het voelt om een zieke dochter te hebben.

  Knuffelen met onze poezen en met mijn dochters natuurlijk 😉

 2. Leuke lichtpuntjes!
  Ik ben ook wel benieuwd naar dat boek van Sietske Scholten, maar ik denk dat het voor mij wat te heftig is om nu te lezen, misschien later als ik me beter voel dan nu het geval is, dan kan je toch wat meer verdragen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *