Room tour!

Een tijdje terug heb ik mijn mooie zolderkamer in moeten wisselen tegen de kamer van mama en Rob, die één verdieping lager ligt omdat twee trappen achter elkaar te zwaar werd. Ondertussen heb ik het al een beetje meer eigen kunnen maken en het leek mij leuk om een room tour te doen!

 

1

Mijn tweepersoons bed! Ik heb een tijdje getwijfeld of ik niet beter een éénpersoonsbed kon nemen in zo’n kleine kamer, maar ik vind een tweepersoonsbed gewoon echt heel lekker slapen en aangezien ik zo’n beetje de hele dag in bed lig, was het het wel waard om toch mijn oude bed te houden.

 

2

Ik vind deze kussens zo leuk! Ze zijn van de Action en kosten geen drol hihi. Als het goed is liggen ze nog steeds in de winkels.

 

IMG_20160612_214500

Boven mijn bed hangt een kaarten rek met een aantal beterschapskaartjes die ik gekregen heb. Helaas is het rek t klein voor alles (dan zou mijn hele kamer kaarten rek moeten zijn hihi), dus de rest ligt op een andere plek. Die maken mij elke keer weer vrolijk.

 

3

Mijn nachtkastje van de Kwantum. Je kan de deksel optillen en dingen die je niet zo vaak gebruikt in de ton leggen. Verder vind ik het heel handig dat er een randje om de deksel zit waardoor er geen spullen van het kastje afvallen, want ik ben nogal onhandig haha.

 

4

Deze grote inbouwkast stond er al, maar dan in een andere kleur. Hij was eerst bruinig, maar die kleur vond ik toch iets te druk (ik kan door de Lyme niet zo goed tegen prikkels en daarom is bijna alles wit).

 

5

Op de kast staat mijn platenspeler, wat plantjes en een aantal beeldjes.

 

6

Deze kaarsenhouder vind ik zo gaaf! Ik heb hem omgetoverd tot terrarium hihi.

 

7

Mijn polaroid camera en aloë vera plant op een van de boxen van de platenspelen.

 

8

En in het andere vakje van de kast staan mijn sieraden en nog wat andere frutsels.

 

9

En dan tot slot eigenlijk mijn favoriete plekje van mijn kamer op dit moment. Ik weet niet waarom, maar het voelt net alsof dit plaatje uit een woonmagazine gelopen is. Alles behalve de plant en de dingen in het rek zijn tweedehands en dat maakt het nog leuker!

Dat was mijn nieuwe kamer! Er zijn nog een paar dingetjes die nog een beetje saai zijn of die ik anders wil, maar over het algemeen ben ik heel tevreden met het resultaat 🙂

 

Je kan mij ook volgen op Facebook, Twitter, Instagram en Snapchat [LauriGiepmans]

9 reacties op “Room tour!

  1. Oeh, wat leuk om zo’n draadmand zo te gebruiken! Ik had nooit echt een idee wat je ermee moest (alle kleine dingen zouden er immers toch uitvallen…) maar dit is wel heel tof bedacht. 🙂

    1. Ja hè?! ik wist eerst ook niet zo goed wat ik ermee moest doen, ze stonden er maar gewoon. Toen ik ging verhuizen van kamer moest ik mijn sieraden even snel kwijt en toen hing ik ze in dat draadmandje. Stond eigenlijk best wel leuk hihi. De leukste dingen maak je per ongeluk 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *