Column van een Lyme patiënt: Prinses op de erwt

Mijn nagels zijn rood gelakt en ik heb mijn lievelingsschoenen aan. Vanmorgen heb ik extra lang gedoucht en ik heb mijn haren geföhnd waardoor ze een beetje volume hebben. Mijn make-up zit vandaag precies zoals ik wil, zelfs de winged eyeliner zit goed! Een paar weken terug kocht ik een jurkje bij de Bershka met mijn neef waar ik helemaal weg van ben en vandaag heb ik hem aan.

Het is echt prachtig weer buiten, voor het begin van de lente in Nederland dan hè. Het zonnetje schijnt, kinderen spelen buiten, vogels fluiten en hier en daar is een kleine witte te zien aan een blauwe lucht. Echt rokjes (of jurkjes) weer, heerijk!

Wat heb ik dit mooie weer gemist en wat heb ik het gemist dat je jurkjes aan kan zonder extra dikke maillot. Alles is vandaag precies zoals het moet zijn! Wat heb ik geluk dat mijn bed voor het raam staat zodat ik ook kan genieten van het mooie weer.

Daar lig ik dan op bed, opgemaakt en al, te genieten van de dag. Je zou zeggen dat ik ergens ga lunchen wanneer ik zo opgedirkt en met mooie kleren op bed lig, maar niets is minder waar, ik ga vandaag niet naar buiten. Maar dat betekent toch niet dat ik er niet leuk uit kan zien?! Ik vind het leuk om voor mijn kledingkast te staan en mijn mooiste kleren aan te doen, wat make-up op te doen en een beetje aan te kloten met accessoires net zoals iedereen doet bij de eerste mooie dagen van het jaar. Ik ga vandaag niet naar buiten, maar ik ben wel de mooiste prinses op de erwt in bed 😉

1 reactie op “Column van een Lyme patiënt: Prinses op de erwt

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *