LOPEN VOOR LYME: EVENTJES VOORSTELLEN, LOPER MIKE BILLEKENS

Het leek ons leuk om alle lopers die meelopen voor mij met “Lopen voor Lyme” aan jullie voor te stellen! Elke dag laat ik een nieuwe deelnemer zien! Vandaag stelt (ex)buurjongen en goede vriend Mike zich voor! 

 

 

Beste mensen,

Ik ben Mike Billekens, de (ex-)buurjongen van Angela, Rob, Lauri en Ilse.

Ik ben niet meer woonachtig in de Lindehoutstraat, maar kom er nog regelmatig aangezien mijn moeder er nog wel gewoon naast woont. Ik ken Lauri nou al een aantal jaren. Ze was tevens de leuke oppas van mijn kleine zusje Laura. Daarbij zag ik al dat ze echt heel leuk is met kinderen en dus ook een hele leuke juffrouw zou zijn.

Maaaaaaaar… er werd roet in haar eten gegooid. Ze werd erg ziek. In het begin merkten wij nog niet zo veel aan haar, ze kon wel steeds minder op Laura passen, maar ze had nog steeds altijd die leuke lach op haar gezicht. Waaruit bleek dat ze erg sterk is. Ik schrok wel toen ik haar steeds minder goed zag lopen en plots zagen we haar in een rolstoel. Dat was even schrikken zeg! Een leuke, levendige, jonge, ambitieuze meid hoort niet te hoeven leven als een bejaarde vrouw. Dat vind ik erg om te zien. Ik heb nu sinds een paar maanden best veel contact met Lauri en kom er ook achter hoe positief zij is, dat vind ik erg knap! Maar dat neemt niet weg dat ze erg ziek is en dat alleen maar erger zal worden als er niks gebeurd. Het is heel erg frustrerend dat er een remedie is die haar (bijna) zeker weer beter kan maken, waardoor ze weer het leven van een jonge meid kan lijden, maar die niet wordt erkend in Nederland. Hierdoor moet ze naar België om deze dure behandeling te gaan krijgen. Maar de zorgverzekeraars werken daar ook niet aan mee en krijgt dus (bijna) niks vergoed en dus moet Lauri (en ouders) zelf maar voor deze dure kosten opdraaien! Dat is niet te doen, dus toen ik hoorde over de actie ‘’Lopen voor Lyme’’ was ik blij verrast. Want zo is er een manier dat ik kan helpen, want helaas is mijn geldboom nog niet uitgekomen. Ik probeer zoveel mogelijk dingen te bedenken waarmee ik geld binnen kan halen voor Lauri zodat zij steeds dichter bij haar genezing, droom en goede toekomst komt.

Dus lieve mensen, steun mij (en dus Lauri). We zijn nog steeds op zoek naar sponsors voor ‘’Lopen voor Lyme’’!

 

 

Voor meer informatie over ons team “Meters voor Lauri” en het evenement “Lopen voor lyme” of om geld te doneren, kan je gaan naar http://www.lopenvoorlyme.nl/team/meters-voor-lauri/

Klik hier voor meer artikelen over Lopen voor Lyme! 

 

3 reacties op “LOPEN VOOR LYME: EVENTJES VOORSTELLEN, LOPER MIKE BILLEKENS

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *