Lopen voor Lyme: eventjes voorstellen, loopster Gwen van Tilburg!

Het leek ons leuk om alle lopers die meelopen voor mij met “Lopen voor Lyme” aan jullie voor te stellen! Elke dag laat ik een nieuwe deelnemer zien! Bij deze onze eerste loopster en vriendin Gwen! 

 

Heehallo,

Mijn naam is Gwen van Tilburg en ik ben 17 jaar oud. Ik loop op 9 april 5 uur mee in het team “meters voor Lauri”! Waar ken ik Lauri van? Vroeger zat ik bij synchroonzwemmen en Lauri ook zo werden we vriendinnetjes. Toen Lauri gestopt was verloren we elkaar een beetje uit het oog jammer genoeg. Doordat we vrienden waren op Facebook kreeg ik wel veel mee van haar zoektocht naar wat ze nou had. Daarna hebben we elkaar weer gezien bij het zwemmen en dat was eigenlijk wel weer zoals vroeger heel gezellig. Waarom loop ik? Ik loop mee in het team voor Lauri omdat ik heel graag wil dat deze leuke meid gewoon naar school kan en mee uit kan gaan en gewoon een normaal leven kan lijden zoals de meeste tieners doen. Dus ik zeg donoren maar!!

xoxo Gwen van Tilburg

 

 

Voor meer informatie over ons team “Meters voor Lauri” en het evenement “Lopen voor lyme” of om geld te doneren, kan je gaan naar http://www.lopenvoorlyme.nl/team/meters-voor-lauri/

Klik hier voor meer artikelen over Lopen voor Lyme! 

 

1 reactie op “Lopen voor Lyme: eventjes voorstellen, loopster Gwen van Tilburg!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *