DIY: telefoonhoesje oppimpen

Ondanks dat ik best een bekende telefoon heb (Samsung Galaxy S5 Mini), zijn er maar weinig leuke hoesjes waar ook bankpasjes in kunnen voor mijn telefoon. Daarom besloot ik een simpel hoesje te kopen en deze op te pimpen!

 

1

Ik kocht mijn hoesje bij zo’n klein telefoonwinkeltje in de stad. Ik betaalde er volgens mij tien euro voor. Verder heb ik mijn Sharpies (oh god ik hou van Sharpies!) gebruikt, maar je kan natuurlijk elke watervaste stift gebruiken die je wilt!

Voordat ik ging tekenen heb ik eerst het hoesje schoon gemaakt met een vochtig schoonmaak doekje en hem daarna op laten drogen. Ik weet niet of dit helpt, maar in mijn hoofd leek het logisch gehe.

Daarna heb ik met potlood het figuurtje op mijn hoesje getekend en toen ben ik gaan inkleuren!

 

2

Dit is het eindresultaat geworden! Ik vind hem echt mega schattig!

 

3

En de achterkant natuurlijk! Ik ben heel blij met het resultaat en hij is echt heel origineel en natuurlijk zelfgemaakt, dus dat vind ik extra leuk! Natuurlijk kan je allerlei verschillende dingen met je hoesje doen. Ik koos ervoor om een kat te tekenen. Mocht je inspiratie nodig hebben,dan kan je gewoon naar Pinterest gaan en daar zoeken op “DIY phonecase” of gewoon “phonecase” en dan kom je hele leuke dingen tegen!

Mocht je deze DIY ook maken, deel hem dan op social media met de hashtag #littlenotes of tag mij in het bericht want ik wil natuurlijk ook jouw eindresultaat zien hihi 🙂

3 reacties op “DIY: telefoonhoesje oppimpen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *