Lichtpuntjes week 14

Afgelopen week kwam Iris logeren, kei gezellig en dat gaf een lichtpuntjes boost! Lees je mee?

 • Mama en ik gingen naar het rolstoel bos en ik heb gewoon een kwartier lang zelf kunnen lopen. Dus niet in de rolstoel! Oke, toen ik liep dacht ik dat we al kei ver waren en super lang wandelde, maar toen ik achterom keek waren we maar een paar meter opschoven en een kwartier verder… Maakt niet uit, ik heb zelf gewandeld!
 • Mira is niet graag alleen thuis en toen we een dag heel veel weg waren, bleef ze om aandacht schooien toen we ’s avonds thuis kwamen. Heel schattig hihi.
 • Met mijn verjaardag kreeg ik van Sanne deze super schattige lichtjes slinger. Letterlijke lichtpuntjes hihi. Je ziet het niet goed op de foto (eigenlijk helemaal niet gehe) maar de lichtjes zijn in de vorm van een hartje 🙂

naamloos

 • Mijn haar had volume voor één dag!
 • Knuffelen met Mira.
 • Ik vond de Sims 2 cd terug. Ik was hem kwijt en nadat ik mijn laptop moest resetten, kon ik dus geen sims meer spelen. Gelukkig heb ik hem nu weer gevonden en kan ik weer lekker spelletjes spelen!
 • Iris kwam dinsdag naar mij toe! Maandag ochtend ging ze weer weg, dus ze was er best wel een tijdje! 😀
 • Een beauty avond houden met Iris.
 • Veel leuke films kijken.
 • Black Ops kunnen doen op de Wii (en er telkens ietsjes beter in worden, want dat is echt veel moeilijker op de Wii dan op de PS3!)
 • Ik had een mini fotoshoot voor een meidenblad waar ik binnenkort in kom met een interview (meer mag ik er nu nog niet over zeggen, sorry!)
 • Ik kreeg een pakketje binnen van Berdien met allerlei leuke washi tapes en kaartjes. Kei leuk en super lief!!!
 • Samen met Iris op bezoek gaan bij Lieke, een lyme vriendin hier uit de buurt, en gezellig kletsen.
 • De regen op het dag horen vallen wanneer je in bed ligt.
 • Klaarmaken voor Carnaval. Iris had nog nooit Carnaval gevierd dus dat was extra leuk!
 • Naar de optocht kijken.
 • Zaterdag avond hielden vrienden een Carnavals feestje en daar zijn we eventjes langs geweest. Het was weer kei gezellig!
 • Met twee rolstoelen, mama, Rob, Iris en Bo (de hond van opa en oma) naar het rolstoelbos gaan.
 • De vlogs van Hans en Shifra kijken.

Ja, Iris heeft voor een hoop Lichtpuntjes gezorgd afgelopen week. Het was ook weer kei gezellig! Wanneer ik dit schrijf, zit ze nog in de bus naar huis. Zo wacht je weken dat je weer kan logeren en zo is ze alweer weg. Nu ga ik lekker uitrusten, want het is toch ook wel heel vermoeiend hoor, zo’n weekje logeren!

 

6 reacties op “Lichtpuntjes week 14

 1. wauw… Dit is de eerste keer dat ik op je blog kijk maar je straalt zo veel positiefie tijd uit! Geweldig! Ik ga je blog zeker volgen, van deze positieve dingen kan ik nog wat leren 🙂 ♥

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *