The Happy List

The Happy List, een lijstje met leuke ‘hebbe dingetjes’ waar ik echt helemaal blij van word! Deze keer staan er (naar mijn mening) echt hele gave dingen op en tijdens het schrijven van deze blog werd ik er weer helemaal blij van!

 

Leuke elastieken hakken!

2

Hoewel ik bij de happy list dingentjes laat zien die ik recent gekocht of gekregen heb, wil ik toch graag deze schoenen laten zien (die van mama zijn en ze al heel lang heeft) want ik vind ze echt geweldig! Ze zitten echt super lekker en ik heb bij deze schoenen helemaal niet het idee dat ik op hakken loop, zo gemakkelijk zitten ze. En ze passen echt zo’n beetje overal onder! Echt dé perfecte hakken dus.

 

3

Ik denk dat ze zo lekker zitten omdat de hele schoenen van elastiek gemaakt zijn (okee, op de zool en de hak na dan haha). Maar daardoor zijn ze heel stevig en knellen ze nergens! Ik kan je dus niet laten weten waar jij ze ook kan kopen, maar ik laat ze toch eventjes zien omdat ik elke keer zo blij word van deze hakken en het heet toch “The Happy List” hihi.

 

Coltruitjes van de BASTA!

4

Ik was al een tijdje aan het twijfelen of ik dit soort coltruitjes zou kopen want ze zien er zo gaaf uit op pinterest plaatjes, maar in het winkeltje waar ik normaal kom zijn ze vijftien euro en dat vond ik eigenlijk telkens net iets te veel. Toen kwam ik ze tegen bij de BASTA! Ze waren daar in de uitverkoop en de rode kocht ik voor €1,- en de zwarte voor €3,-. Tja, toen hoefde ik niet lang meer na te denken, inslaan die handel!

 

5

Ik kreeg ze niet echt goed op de foto, maar ik vind ze echt heel mooi zitten! Het enige nadeel is dat je een strapless BH aan moet bij deze shirtjes, maar dat nemen we dan maar voor lief hihi.

 

6

Dit is de stof van de shirtjes. Die zag je niet goed op de foto’s, maar juist door de stof vind ik ze zo leuk! Ze voelen echt heel lekker zacht hihi 🙂

 

Fujifilm Instax Camera mini 8 van de HEMA

7

Okee, over dit ben ik echt MEGA enthousiast!!!!! Al een jaar lang wil ik er eentje kopen, maar elke keer zei mama tegen mij dat ik dat niet moest doen omdat dat zonde van mijn geld zou zijn. Elke keer praatte mama mij weer om en kocht ik hem dus niet, maar in de tussentijd had ik al duizend keer gedacht “als ik nou die camera had…”

 

8

De Fujifilm Instax Camera mini 8 van de Hema is een polaroid camera. Dat betekend dat wanneer je een foto maakt, de foto gelijk uitgeprint wordt door de camera. Heel gaaf! De camera slaat de foto niet digitaal op, maar je hebt wel gelijk een tastbare herinnering!

 

9

De fotopapiertjes zijn niet echt goedkoop; vijftien euro voor twintig foto’s. Dat is dus iets minder dan een euro per foto. Hierdoor heb je dus een beetje een “je hebt maar één kans om een goede foto te maken” idee, maar dat maakt het juist leuk. De imperfectie maakt het mooi 🙂

 

Regal horloge van de LUCARDI

10

Dit horloge kreeg ik van opa met mijn verjaardag. Ieder jaar neemt opa zijn kleindochters mee naar de juwelier op hun verjaardag om een cadeautje uit te kiezen. Dat doet hij al vanaf onze geboorte. Dit jaar zocht ik dit super mooie minimalistische horloge uit van Regal bij de Lucardi 🙂 Dankjewel opa!

 

Takkie knuffel om van te smelten!

11

Ook deze super lieve Takkie knuffel kreeg ik met mijn verjaardag. Ilse kocht hem voor mij! Ik vind hem echt mega schattig en word er elke keer blij van wanneer ik naar hem kijk!

 

Prachtige jurk van de Bershka

12

Afgelopen week ging ik naar de stad in Eindhoven met mijn neef. Ondanks dat ik van plan was om helemaal niks te kopen, kwam ik toch thuis met deze jurk (OEPS HIHI). Ik zag hem hangen en ik dacht: okee, die moet ik hebben! Heel impulsief was het eigenlijk niet, want ik zat al een hele tijd naar een zwarte lange jurk te kijken, maar elke keer was hij net niet de juiste lengte. Deze wel!

 

13

Wat ik ook echt heel gaaf vind aan deze jurk, is dat  je de rok naar binnen kan slaan en dan kan je hem dragen als korte jurk! “Zie je dan geen rand van de omgeslagen rok?” NEEEE! Gek genoeg zie je dan helemaal niet dat het eigenlijk een lange jurk ik… Multi functioneel dus! Hij is van dezelfde stof gemaakt als de coltruitjes. Hij komt dus van de Bershka en hij kostte volgens mij €15,-

De foto’s zijn van niet zo’n goede kwaliteit (zeg maar bagger!) en ik erger me er echt dood aan, maar vandaag ben ik in de media markt camera’s uit aan het proberen. Ik koop hem nog niet gelijk, maar betere kwaliteit is onderweg!

2 reacties op “The Happy List

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *