Ik sta in het Eindhovens Dagblad!

Ik sta alweer in de krant! Dit keer met Lopen voor Lyme! Het artikel is misschien een beetje moeilijk te lezen, dus ik heb hem in deze blog overgetypt 🙂

Op 9 april 2016 gaan een hele hoop mensen lopen voor Lyme patiënten. Ook voor mij wordt gelopen door familie en vrienden. Wat bof ik toch dat ik zoveel lieve mensen om mij heen heb die dit soort dingen voor mij willen doen, want als ik het alleen moest doen, dan zou dit een onmogelijke strijd worden. Mijn naam is Lauri Giepmans, ik ben 18 jaar oud en ik heb al vijf jaar lang de ziekte van Lyme en de behandelingen daarvoor zijn in Nederland niet goed. Daardoor moet ik nu naar Dokter de Meirleir in Brussel voor mijn behandeling. We hebben goede hoop dat ik daar weer helemaal beter kan worden, maar helaas betalen de zorgverzekeringen bijna niks hiervan, met als gevolg dat ik dus zelf al het geld bij elkaar moet zien te krijgen. Vandaar dat verschillende mensen voor mij gaan (hard)lopen op het “Lopen voor Lyme” event. Via “Lopen voor Lyme” kunnen zij zich laten sponsoren en al het geld wat opgehaald wordt binnen mijn team “Meters voor Lauri”, gaat direct en in zijn geheel naar mij en wordt gebruikt voor mijn behandeling.
Voor meer informatie over “Lopen voor Lyme” of om mijn team te sponsoren (zodat ik beter kan worden en over een paar jaar mijn school af kan maken en de leukste juf van Nederland kan worden!) kan je gaan naar www.lopenvoorlyme.nl/meters-voor-lauri.

1 reactie op “Ik sta in het Eindhovens Dagblad!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *