Mijn week: Brussel, jarig en Lopen voor Lyme

Dinsdag, tijd om afgelopen week door te nemen! Dit keer afgelopen twee weken, want vorige week heb ik de mijn week blog niet gemaakt omdat ik in Brussel zat. En voor de oplettende lezer, het is vandaag inderdaad 26 januari. Ik heb met mijn Lyme hoofd gewoon de verkeerde datum gefotografeerd hahaha. DOM DOM DOM! Nouja, jullie moeten het vandaag eventjes met deze foto doen hihi.

 

1

Mira kwam weer bij mij op bed knuffelen hihi. Altijd gezellig 🙂

 

2

Dit is Bo, de hond van opa en oma. Dat is echt de liefste hond van de hele wereld hihi.

 

3

Ik kocht leuke plantjes bij de ALDI voor op mijn kamer. Het ziet er nu echt een heel stuk gezelliger en ‘huiskamer-achtiger’ uit op mijn kamer 😀

 

4

Knutselen in mijn dagboek 🙂

 

5

Jahoor, Mira had weer gekke streken. Ze heeft de hele dag met haar voorpoten op de verwarming gezeten… Vraag me niet waarom… Misschien had ze kouden poten…? Okee, ik moet gewoon niet proberen te snappen wat die poes waarom doet hahaha…

 

6

Deze taart maakten mama en ik voor mijn verjaardag. Hij was niet helemaal geworden zoals we in gedachten hadden, maar we vonden hem nog steeds mooi!

 

7

En lekker!

 

8

Mijn mooie verjaardagskleding hihi. Ik was helemaal in zwart wit en stoer! Normaal heb ik altijd hele lieve kleding aan dus het feit dat dit in zwart wit was, was eigenlijk al heel stoer en dan had ik ook nog een muts op! Gangster he? hahaha.

 

9

Met mijn verjaardag kreeg ik van mama en Rob deze hele gave polaroid camera van de HEMA. Ze kochten hem niet bij de HEMA, maar de HEMA staat er wel bekend om hihi.

 

10

Ik wilde al heel lang zo’n camera maar mama zei elke keer dat het zonde van mijn geld was en daarom kocht ik hem telkens niet. Die stiekemerd heeft hem nu gewoon cadeau gedaan met mijn verjaardag! Dankjewel!!!

 

11

Mijn eerste foto van de polaroid camera! Voor de mensen die niet weten wat een polaroid camera is; een polaroid camera is eigenlijk iets wat ze vroeger gebruikte, maar het komt nu weer helemaal terug! Wanneer je een foto maakt met een polaroid camera, komt de foto gelijk uit de camera gerold. Het duurt eventjes voordat de foto verschijnt op het papiertje, maar na een paar minuten heb je een super lief klein fotootje. De camera slaat de foto’s niet digitaal op, dus je hebt maar één kans op een goede foto (want het is best duur om op deze manier foto’s te maken), maar dat maakt het juist zo lekker spontaan en imperfect!

 

12

Papa plaatste een hele hoop oude foto’s van mij op Facebook omdat ik jarig was. Heel leuk om al die foto’s terug te zien, want hoewel ik echt een oude fotoboek doorbladerder (ja dat is bij deze nu een woord) ben, had ik een paar van de foto’s nog niet gezien! Kei leuk dus 🙂

 

13

Van Ilse kreeg ik deze super schattige Takkie knuffel. LOVE IT!

 

14

Op weg naar de kliniek in Brussel. Het was maar een kwartiertje rijden naar de kliniek vanuit ons appartementje, maar vanwege de spits in Brussel waren we een uur onderweg!!!

 

15

Voordeel; daardoor heb ik een hele mooie zonsopgang gezien!

 

16

Klaar met de eerste onderzoeken! We gingen nog eventjes het centrum in, want als je dan toch in Brussel bent, kan je net zo goed effe sfeer proeven hihi.

 

17

Kijk dan hoe mooi deze winkel hal is!!!

 

18

Klaar voor dag twee! De tweede dag was ik al erg moe van de vorige dag, dus deze dag verliep minder smooth jammer genoeg. Gelukkig kon ik wat slapen tussen de onderzoeken door.

 

19

 Na de laatste onderzoeken gingen we nog eventjes naar het Atomium.

 

20

 Selfie met de ballen???? Hahaha nouja, heb ik daar ook weer een foto van :p

 

21

 En ik maakte er een polaroid foto van hihi.

 

22

In deze blog heb ik een heel verslag geschreven over mijn onderzoeken in Brussel en wat ik daar nou precies gedaan heb. Als je daar meer over wilt weten, moet (nouja, moet moet hihi) je dus eventjes die blog lezen 🙂

 

23

 Dit horloge heb ik van opa gekregen met mijn verjaardag. Het is traditie dat opa ieder jaar zijn kleindochters meeneemt naar de juwelier op hun verjaardag. Ik koos dit keer voor dit minimalistische horloge 🙂

 

24

 Ik had een hele goede dag!

 

25

 We zijn begonnen met een nieuwe actie om geld op te halen voor mijn behandeling. Wil je hier meer over weten of mij helpen? Lees dan deze blog 🙂

 

26

 Ine, een vriendin van mama, heeft een donatie potje op haar wc gezet met uitleg. Kei origineel en super lief hihi.

 

27

 Bloggen, want ik liep achter zoals jullie misschien wel al gemerkt hebben…

 

28

 Tja, ik zal weten dat we een kat hebben. OVERAL HAREN!

 

29

 Ik bakte poffertjes. Lekkahhhhh. (deze foto’s zijn allemaal via snapchat genomen. Ik heet daar LauriGiepmans)

 

30

 Ik hou echt van mijn warme kerst pyjama broek van de H&M die ik vorig jaar met sinterklaas van oma gekregen heb. Het is echt mijn favoriete pyjama broek!

 

31

 Gekke selfies maken met Mira hahaha.

 

32

 Tycho, Pim en ik vierden afgelopen weekend samen onze verjaardag omdat we alle drie in december en januari jarig waren, dezelfde vriendengroep hebben en er al genoeg verplichtingen zijn die maand. Het was dan dus gewoon handiger wanneer we het samen vierden 🙂 Dit cadeautje maakte ik voor Tycho. Wij pesten elkaar altijd en toen ik dit idee zag op Pinterest moest ik dit echt maken voor hem hahaha. Pim kreeg foute fluffy sokken, dat is echt een Pim ding hahaha.

 

33

Zelf kaartjes maken 😀 Ik vond deze zo goed gelukt hihi! In het zakje zit een kleine vlaggetjes slinger.

 

34

 Ik heb ook een enveloppen verzegellaar (weet echt niet hoe zoiets heet!) gekregen. Dat is echt zoooo gaaf!

 

35

 Ilse moest een keertje naar de fysio in plaats van mij. Ze had last van haar rug en ik ging mee. Het eindigde in dit tafereel… Hahaha, ik kom echt al te lang daar XD

 

36

Zaterdag was dus ons feest, met als thema BLACK&WHITE. We hebben tweehonderd ballonnen opgeblazen en het zag er zooooo gaaf uit!

 

37

 Gekke selfies!

 

38

 En toen kwam the day after. Moe, maar gek genoeg niet totaal kapot… Ik denk dat alcohol beter werkt dan antibiotica bij mij hahahaha. Zondag avond ging het wel fout, want ik viel bijna flauw en mama heeft mij naar boven en naar bed moeten helpen, maar goed, dat heb ik over voor een gezellige zaterdag avond.

 

39

Je ziet het hier niet goed, maar Mira zat op haar kont en achterpoten en met haar voorpoten in de lucht, net als een mens… Had ik al verteld dat ze een gekke kat is?  Ik lach me elke dag echt helemaal stuk om dat beesie en ze brengt me elke dag zo veel lichtpuntjes!

Zo, dat waren alle foto’s dan eindelijk. Poeh wat had ik er een hoop deze keer! En ik had ook een hoop te vertellen… Hopelijk volgende week weer zoveel leuke foto’s in de mijn week blog!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *