Lichtpuntjes week 13

Tja, die lichtpuntjes consequent schrijven is soms toch nog wel een heel ding hahaha. Vooral omdat ik de laatste tijd hele drukke weekenden heb gehad en vaak dan vergeet dat ik op zondag avond de lichtpuntjes blog moet schrijven. Gelukkig houd ik alle lichtpuntjes wel bij op twitter, dus ik heb dit keer weer een verzameling van allerlei lichtpuntjes bij elkaar geraapt! 

 

 • Mira die ’s avonds komt knuffelen. Ik had mezelf voorgenomen om haar niet meer op mijn kamer te laten wanneer ik ga slapen omdat ik dan veel te veel bezig ben met die kat schattig vinden en dan ga ik dus niet slapen. Maar ja hoor… toen ze zo zielig voor de deur stond te mauwen heb ik haar toch maar weer binnen gelaten. Ik ben een goede katten mama… denk ik… hihi 🙂
 • Ik ging naar de Action en kocht leuke dingetjes.
 • Naar opa en oma gaan.
 • Bijna niet op mijn telefoon kunnen kijken omdat Mira teveel om aandacht vraagt en mijn telefoon wegduwt wanneer ik haar geen aandacht geef.
 • Gezellig appen met vrienden.
 • Mensen die gedetailleerd vertellen wat ze op een dag gedaan hebben. Ik weet niet waarom, maar dat vind ik echt heel leuk om te horen!
 • Ik kan steeds vroeger opstaan. Soms ben ik om elf uur al gedoucht en aangekleed! Dat is echt heel vroeg voor mij, want dat betekend dat ik al om negen uur wakker was. En de dag is toch een heel stuk mooier wanneer je niet ligt te slapen hihi. Al met al gaat het eigenlijk dus best wel redelijk goed met mij de laatste tijd! Mega lichtpuntje!
 • Een beetje kunnen knutselen.
 • Ik kocht leuke plantjes bij de Aldi.

CYnO3LtWcAAQbLJ

 • Met opa naar de stad gaan en daar chocolade melk drinken op een terrasje.
 • Heel veel visite krijgen voor mijn verjaardag. Vermoeiend, maar wel heel leuk!
 • Bas en Evi zien!
 • Hele mooie cadeautjes en lieve kaartjes krijgen met mijn verjaardag 🙂
 • Lekker gek doen met Maud, Tycho en Mike.
 • Een mooie taart maken voor mijn verjaardag en nog leuker… die lekkere taart opeten!

CY4eI5yWEAAMX7u

 • En 18 jaar worden natuurlijk! Ik schreef er zondag een (al zeg ik het zelf) leuke blog over hihi. Je leest hem hier.
 • Zondag avond vertrok ik met mama naar Brussel. Heel spannend en veel gemengde gevoelens, maar toch ook wel een lichtpuntje.
 • Een mooie zonsopgang zien op weg naar de kliniek.
 • We hadden veel lasagne over en dan eet ik dat altijd de volgende dag, want ik hou van restjes eten. Ik at lasagne als ontbijt…. lunch…. snack… Uhmm okee ik at echt heel veel lasagne. Misschien pakte ik ook lasagne als toetje in plaats van pudding hahaha. Tja, als ik een keertje goed kan eten, eet ik ook gelijk heel veel!
 • Naar de stad gaan.
 • Lopen voor Lyme, een actie waarmee ik probeer geld op te halen voor mijn behandeling, begint van de grond te komen. Wil je meer weten over lopen voor lyme? Lees dan dit artikel!
 • Naar Mike gaan om Harry Potter te kijken. Ik ben nu bij het vierde deel. Op de helft dus… Pfffff dat betekend dat ik er nog vier moet! Heel lang wilde ik geen Harry Potter kijken omdat ik er niks aan vind, maar ik vond dat ik ze nu toch wel onderhand wel een keertje allemaal moest gaan kijken. Ik kijk ze nu dus allemaal met Mike. Ik vind ze nog steeds niet geweldig, maar wil toch wel weten hoe het allemaal afloopt… Ik ben dus nog wel eventjes bezig hahaha.
 • Gek doen bij de fysio. We hadden een soort van gekke vijf minuten, maar dan een half uur lang :p
 • Zaterdag gaf ik een feest met Tycho en Pim omdat we allemaal jarig waren. Heel gezellig en het was vrij laat geworden, maar dat was het waard!
 • Zondag lekker uitrusten en eigenlijk alleen maar deze blog hoeven schrijven. Niks hoeven doen is ook wel heel lekker!

Dat waren mijn lichtpuntjes van afgelopen tijd dan. Tja, ik denk dat beginnen aan mijn behandeling in Brussel toch wel echt het grootste lichtpuntje is van afgelopen tijd! Wil je weten wat ik nou precies in Brussel heb gedaan? Dan kan je deze blog lezen om eventjes up to date te worden hihi. Ik hoor natuurlijk ook graag wat jullie lichtpuntjes waren van afgelopen weken. En ga me niet vertellen dat je er geen weet! Ik hoor het dus wel hieronder in de reacties hihi.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *