De 10 leukste blogs van 2015

In 2015 begon ik met écht bloggen. Regelmatig artikelen online zetten, zelf foto’s maken, een mooie nieuwe lay-out. Ik heb al mijn blogs van afgelopen jaar door gekeken en heb de blogs waar ik het aller trotst op ben op een rijtje gezet 🙂

 

naamloos

DIY: thee set

Deze DIY was mijn eerste echt DIY en hij lukte gelijk kei goed. Ik was (en ben) er super trots op! Vandaar dat deze blogpost niet kan ontbreken.

 

 

naamloos2

Minimaliseren, hoe wat en waarom?

2015 was voor mij ook het jaar waarin ik besefte dat spullen je niet blijer maakten, maar juist een ballast kunnen zijn. In deze blogpost schreef ik hoe dat zit en wat je kan doen om je ballast kleiner te maken. Ondertussen ben ik nog steeds goed aan het minimaliseren, hoewel ik er wel op moet blijven letten dat ik niet te veel dingen blijf verzamelen, want op de een of andere manier doe ik dat van nature heel erg.

 

 

naamloos3

A kitchen full of spoons: Honey-loops taart

Honey-loops taart, het aller lekkerste snoepgoed wat er is! Ik heb nog nooit (behalve Rob…) iemand horen zeggen dat ze dit net lekker vinden, want het is eigenlijk gewoon onmogelijk om dit niet te lusten! Het is super makkelijk om te maken en had ik al gezegd dat het heel lekker is hihi?

 

 

naamloos4

12 dingen die iemand met Lyme niet wil horen

Mensen weten vaak niet goed wat ze moeten zeggen tegen iemand met lyme. Je wil niet lullig of ongeïnteresseerd over komen. Iris (lyme vriendin) en ik hebben een lijstje gemaakt van dingen die je beter niet kan zeggen tegen iemand met lyme 🙂 Vooral in de Lyme groep op Facebook kreeg ik een hele hoop leuke reacties op deze blog en daarom deel ik hem nog een keertje.

 

 

naamloos5

DIY: Make-up houder

Mijn make-up houder is misschien wel de handigste DIY die ik ooit heb gemaakt. Ik zou NIET meer weten hoe ik zonder kan! Ook was ik erg trots op de foto’s die ervan ik gemaakt had voor de blog (wat lezers vaak niet eens zien hahaha).

 

 

naamloos6

How to write a diary

Al vanaf dat ik kan schrijven, heb ik een dagboek. Trouw schrijf ik er al jaren lang in. Hoe hou je dat nu vol? Ik gaf in deze blog tips!

 

 

naamloos8

De middelbare school, eigenlijk was populair zijn helemaal niet zo belangrijk

Sinds ik niet meer naar school ga, is mij een hele hoop duidelijk geworden over mijn tijd op de middelbare school. En dan vooral dat het eigenlijk, ondanks dat bijna iedereen ernaar streefde, helemaal niet zo belangrijk is om populair te zijn. Deze blog plaatste ik ook op Girlscene, een meiden site, kwam op de hoofdpagina te staan en de reacties waren echt overweldigend!

 

 

naamloos7

DIY: typemachine oppimpen

Al heel lang wilde ik een leuke, gekleurde, retro typemachine, maar oh boy wat zijn die dingen duur! Vandaar dat ik een goedkoop modelletje op de kop had getikt op marktplaats en hem opgepimpt heb. Het resultaat vind ik echt gaaf geworden!

 

 

naamloos9

9 levenslessen die ik geleerd heb van ziek zijn

Ziek zijn heeft veel dingen in mijn leven moeilijker gemaakt, maar ik heb er ook iets voor terug gekregen; levenslessen waar ik de rest van mijn leven iets aan zal hebben.

 

 

naamloos10

Mijn bucket list, juist omdat ik nog lekker lang te leven heb

Een bucket list werd eerst gemaakt voor mensen die nog maar een korte tijd te leven hebben en nog een hoop dingen willen doen. Ondertussen is het uitgegroeid tot een “dit wil ik bereiken en doen” lijst. Mijn bucket list staat vol met kleine dingen, grote dingen, gekke dingen en dingen die al vanaf dat ik klein ben mijn droom waren. In deze blog deel ik ze met jullie 🙂

 

Zo, dat waren de tien blogs die ik het leukste vond. Ik ben natuurlijk ook heel benieuwd naar welke blog jij het leukste vond! Laat het zeker weten in de reacties!

2 reacties op “De 10 leukste blogs van 2015

  1. Ik vind de blog over de middelbare school het mooiste. Als er meer zo zouden denken zou die tijd voor vele fijner zijn. Je bent een toppertje en een sterke meid. Xx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *