Winter feelings

De winter komt eraan. De tijd van sneeuw, warme kleding en… HUH 15 graden?! Nouja zeg! Om de winter wat aan te moedigen heb ik maar wat leuke winter feelings op een rijtje gezet hihi.

 • Warme truien. Ik houuu van leuke (en vooral foute) truien! Over mijn nieuwe leuke trui van de H&M schreef ik vorige week al in deze Happy List blog.
 • Sneeuw… als is daar dit jaar nog weinig van te zien… En bij sneeuw hoort natuurlijk sneeuwpoppen maken, sleeën, sneeuwballen gevecht. Kom op sneeuw, we wachten op je!!!
 • De openhaard mag weer aan 🙂
 • Fluffy sokken!!! Bij de Primark hebben ze altijd hele fijne fluffy sokken waar mijn voeten altijd heerlijk warm van blijven hihi.
 • Ruiten krabben. Okee, nu gaan een hele hoop mensen denken “huh, ruiten krabben een leuke winter feeling?!” Nee, het krabben zelf ik geen leuke winter feeling, maar vroeger zaten wij altijd in de auto op te warmen met een leuk muziekje aan terwijl mama de ruiten schoon aan het krabben was en we dan gekke bekken naar elkaar trokken wanneer we elkaar konden zien door de ruiten. Daarom associeer ik ruiten krabben met iets leuks hihi.
 • Schaatsen. Ooit ben ik met een toenmalige vriendin gaan schaatsen in Eindhoven en dat was echt zooooo gezellig. Ik had de schaatsen die mijn moeder aanhad toen ze zo oud was als mij opgeknapt en aangetrokken en die dag is nog steeds een hele mooie herinnering aan onze vriendschap. Andere jaren heb ik ook nog wel geschaatst, maar dat is toch echt wel mijn favoriete herinnering aan schaatsen in de winter.
 • Wolkjes ademen. Het is pas echt winter wanneer je wolkjes kan ademen en kan doen alsof je rookt (of ben ik de enige die dat doet hahaha)
 • Mijn verjaardag valt in de winter!
 • Leuke mutsen dragen en mooie handschoenen aan kunnen.
 • Met dekentjes op de bank film kijken.
 • Thee, warme chocomelk, soep… al die warme drankjes (mag ik soep drinken noemen..?) zijn extra lekker met koud winter weer 😀

Tja, eigenlijk hoopte ik op een witte kerst, maar aangezien dat niet doorging ben ik nu al blij wanneer het gewoon één keer gesneeuwd heeft (en dan bedoel ik niet die natte sneeuw!) deze winter hihi. Wat zijn jouw favoriete winter feelings?

3 reacties op “Winter feelings

 1. Ja de winter, ik hou er van! Alleen hoeft het niet meer zo erg te ijzelen als afgelopen week hier in Groningen.. Al had het toch wel wat, dat schaatsen op de weg .. Zag er zo leuk uit! Hopelijk kan ik snel weer eens zelf de schaatsen onderbinden.. ? En vergeet de lekkere winterse erwtensoep niet, dat vind ik altijd zo lekker en dan vooral als het helemaal vegetarische is..

 2. Ik ben écht anti-winter; heb er écht helemaal niks mee; okay een zonnig open vriesweertje en dan lekker met de hond…prima…maar verder hou ik van dit winterweer, zon, heeeeeeeel veeeeeeeel zon én warmte….ik zeg dat dat te maken heeft met mijn sterrenbeeld Schorpioen…..die zie je nooit in de sneeuw maar zijn wel verzot op zon en hitte!!! ???

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *