Lichtpuntjes week XXL

Poeh jongens, ik zat eventjes in een dipje hoor. Ik had het eventjes helemaal gehad met alles en dus ook met bloggen. Gelukkig heb ik de draad alweer snel opgepakt en ik ben zeker alle lichtpuntjes niet vergeten! Vandaag zet ik de grootste lichtpuntjes op een rij 😀

  • Ik ging een weekje naar Iris toe. Iris is mijn Lyme vriendin uit Groningen (zoals sommige van jullie misschien al weten) en eens in de zoveel tijd logeren we bij elkaar. Dat is altijd heel fijn omdat we heel veel van onze ziekte bij elkaar herkennen. Daarnaast is het natuurlijk ook gewoon  heel gezellig om met een vriendin te logeren!

eieren

  • Kippen aaien! Ja dames en heren, jullie lezen het goed, kippen aaien hihi. Ik vind kippen echt geweldige dieren en Iris heeft kippen. De kans om kippen te aaien liet ik dus niet schieten! Helaas had het geregend en ben ik ook met mijn handen in die vieze kippen poep/slijk gevallen, maar ach joh, wat maakt het uit?! En als de kers op de taart kon ik ook nog eieren rapen!
  • Ik stond laatst met een interview over Lyme, mijn behandelingen en dat ik daar geld voor aan het ophalen ben in De Loop (onze plaatselijke krant) en sindsdien heb ik een hele hoop mooie kaartjes, lieve woorden en donaties gehad. Wat bestaan er toch een hoop goede mensen in deze wereld! Ik wil dus nogmaals iedereen bedanken voor alle financiĂ«le en/of emotionele steun die jullie mij gegeven hebben! Jullie zijn een mega lichtpuntje! Het interview in de krant kan je hier lezen.
  • Mooie zonsondergangen zien 🙂
  • En natuurlijk is de kerstboom zetten ook een van de vele lichtpuntjes van afgelopen tijd! Foute kerst muziek op vol volume, thee en een hele hoop kerstballen… bestaat er iets beters?! Ondertussen is de kerstboom alweer opgeruimd, wat na een paar weken kerstboom ook wel weer heel lekker rustig en opgeruimd aanvoelt hihi.
  • Toen ik niet zo goed in mijn vel zat, stuurde Iris een kei lief pakketje op met allerlei blij-maak dingetjes en kaartjes. Kei lief!
  • In de kerstvakantie kwamen een hele hoop vrienden langs, want die hadden toen ook wat meer tijd. Zo heb ik voor het eerst sinds een lange tijd weer afgesproken met mijn vriendin Cathalijne, heb ik Maud weer gezien, kwam joost op bezoek en Tycho is ook langsgekomen. Heel gezellig allemaal!
  • Natuurlijk zijn de kerstdagen ook lichtpuntjes voor mij geweest. Lekker eten, familie en cadeautjes. Ja jongens, kerst is officieel de gezelligste tijd van het jaar!

Knuffelen met Mira

  • Mira raakt steeds meer gewend aan ons en komt ook steeds vaker met mij knuffelen. Dat is echt enorm gezellig!
  • Met oud op nieuw hebben we met vrienden een gala feest bij ons thuis gehouden en dat was echt heel erg gezellig. Iedereen was mooi aangekleed en het huis was prachtig versierd. Dat was allemaal niet mogelijk zonder de hulp van mijn lieve vrienden. Dankjewel, jullie zijn schatten!

Vier weken aan lichtpuntjes samenvatten is heel moeilijk hihi, daarom heb ik nu gewoon eventjes de grootste hoogtepunten uit de week gepakt, maar natuurlijk zijn er nog een hele hoop andere super mooie en leuke dingen gebeurd. Hoe was jouw december maand? Heb je ook gezellig kerst gevierd met je familie?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *