The happy list, december gifts

December is de maand van cadeautjes. Van familie en vrienden heb ik een hoop hele leuke cadeautjes gekregen (DANKJEWEL!) In deze happy list blog deel ik mijn mooiste cadeautjes met jullie!

 

20151227_124827

Deze super schattige draadmand huisjes heb ik gekregen van Anne-Marie (en papa, maar ik denk niet dat papa ze uitgezocht heeft hihi). Ik had een foto doorgestuurd van een sfeer die ik mooi vind voor op mijn kamer en dat had ze helemaal goed begrepen, want ik heb hele gave spulletjes gekregen voor op mijn kamer 🙂

 

20151227_124840

Deze portemonnee vind ik ook echt heel mooi.

 

20151227_124848

En ja hoor, ik heb voortaan ook een wreck this journal! Ik vind de opdrachten altijd kei leuk en vooral het eindresultaat is altijd heel gaaf.

 

20151227_124901

Dit boek is echt heel grappig voor op feestjes. Wij spelen altijd dat soort spelletjes met een glas wijn erbij, maar de vragen werden op een gegeven moment telkens hetzelfde.  Nu kunnen we weer eventjes vooruit!

 

20151227_124936

Een paar Truth vragen zijn:

 • Als je moest kiezen; bij wie (behalve je eigen vriend of vriendin) zou je wel willen wonen?
 • Hoeveel geld heb je op je bankrekening staan?
 • Wie in e groep denk je dat het slechtste bij je past? Waarom?
 • Wat is je grootste vergissing tot nu toe in je leven?
 • Je gaat op versier toer -wat is e beste openingszin?

Een paar Dare vragen zijn:

 • Ga op vijf meter afstand van de groep staan en blijf daar tot je er weer bij wordt geroepen.
 • Geef de vriend(in) links van je een innige knuffel.
 • Papegaai iedereen vijf minuten na.
 • Spreek met de vriend(in) rechts van je af om binnenkort te gaan stappen. Prik meteen een datum.
 • Je moet een vrijgezellenfeest organiseren voor je beste vriend(in). Vertel hoe die dag eruit gaat zien.

Het leukste is natuurlijk wanneer de rest van de groep jouw opdracht niet weet, want dan is het alleen maar beschamender of gekker. Ik kan niet wachten tot we weer met de vriendengroep bij elkaar komen zodat we het boek kunnen gebruiken.

 

20151227_125022

Ook deze hele gave kaarsenhouder heb ik gekregen. Ik vind dit soort vormen altijd heel gaaf en ik was er echt helemaal bij mee 🙂

 

20151227_125238

Dit lieve vervroegde kerstcadeautje kreeg ik van Iris toen ik bij haar was. Super lief, dankje meis!

 

20151227_125354

Ik kreeg party versiering! Eigenlijk heb ik al een hele tijd naar die paper balls staan kijken, maar ik kocht ze telkens toch niet. Nu  kreeg ik ze, samen met deze krijtbord vlaggetjes, van Rob met kerst surprises!

 

20151227_125448

Dit schattige boekje kreeg ik van Iris toen ik me eventjes heel slecht voelde. Zeker een heel groot lichtpuntje!

 

20151227_125532

Omdat ik veel pijn heb en daardoor slecht slaap ’s nachts, probeer ik met allerlei kussens altijd een comfortabele houding aan te nemen. Maar dat is altijd zo’n gerotzooi met zes verschillende kleine kussens. Daarom kreeg ik dit kei fijne zwangerschapskussen en sinds dien slaap ik echt een heel stuk fijner!

 

20151227_125800

Kijk dan toch hoe schattig deze post-it blaadjes zijn 😀

 

20151227_125837

Van Iris kreeg ik dit gezichtsmaskertje en van sinterklaas deze nagellak. Ik heb altijd hele dunne nagels die meteen afbreken wanneer er een wit randje boven komt. Sinds ik deze nagellak gebruik, breken mijn nagels niet meer af en ze zijn ondertussen al een heel stuk langer! De nagellak is van Herome en hij heet Nail hardener strong. Top product!

 

1451049092918

En tot slot kreeg ik deze super mooie blouse op kerstochtend. Al een hele tijd ben ik op zoek naar een houthakkers blouse, maar nergens kon ik ‘de goede’ vinden. De Kerstman blijkbaar wel en daar ben ik kei blij mee!

Ik voel me best wel een beetje verwend als ik al deze mooie cadeaus bij elkaar zie en ik ben er super blij mee! Ik wilde eigenlijk afsluiten met “het aller blijste ben ik met…” maar dan krijgen we een lijst van alle cadeautjes van hierboven kwam ik achter hahaha. Wat vind jij het leukste? En heb jij ook mooie cadeautjes gekregen deze december?

5 reacties op “The happy list, december gifts

 1. Wauwie, je bent goed verwend zeg!! Vind al die rosé gouden accessoires heel tof. Eigenlijk is alles leuk wat ik voorbij zie komen, haha! Dat truth or dare boek heb ik nog nooit gezien. Wat lijkt me dat super grappig om eens te gebruiken met vrienden. Geniaal! Daar ga je vast veel plezier aan beleven haha. :’)

 2. Heej
  Srry voor het late antwoord
  Je krijgt idd wss wel veel cadeautjes bij gelegenheden maar dat verdient zo’n lieve , sterke meid als jou dan ook écht!
  Laat je maar goed verwennen zou ik zeggen
  Lieve groetjes
  Anouk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *