The happy list

The happy list, een lijst met leuke dingen om te kopen, dingen waar ik blij van word, dingen die ik afgelopen week gekocht heb en enthousiast over ben of dingen die ik er gewoon gaaf uit vind zien.

 

Winter truien van de H&M

Op het moment heeft de H&M veel van zijn kleding in de Sale gegooid en ook deze leuke winter truien!

happy list 5

Deze heb ik afgelopen week gekocht. Hij zit echt heel lekker en ik vind hem super leuk! Eerst waren ze rond de €30,- maar dat vond ik eigenlijk te duur voor een trui. Toen ze afgelopen week voor een tientje in de winkels hingen, kon ik de verleiding niet weerstaan en heb ik er eentje gekocht. Met als gevolg dan ik hem nu continue aan heb hihi.

 

happy list 4

Op de website zijn ze afgeprijsd van 15 tot 20 euro, maar in de H&M in Helmond stad waren ze allemaal een tientje, dus ik denk dat het een beetje aan de winkel ligt hoever ze afgeprijsd zijn. De andere kleuren stonden mij jammer genoeg niet zo goed, want anders had ik twee truien gekocht (waarschijnlijk die links boven met de blauw met roze kraag), maar ik ben al super blij met deze.

 

Nieuwe schoenen van Van Haren

20151224_130259

Bij Van Haren kocht ik deze super schattige veterlaarsjes. Ik wilde eigenlijk stoere Dr Martens, maar stoer staat helemaal niet bij mij kwam ik (nog een keer) achter hahaha. Toen stonden deze lieve (maar toch wat stoerder dan ballerina’s) laarsjes er. Verliefd!!! En helemaal toen ik zag dat ze van €50,- naar €15,- afgeprijsd waren. Top deal, inslaan! 😀

 

20151224_130443

Ze hebben een rood-bruine kleur en zijn gemaakt van imitatie suède. Aan de binnenkant zit zachte voering, wat heel lekker is wanneer het slecht weer is! Je kan de rand omslaan of omhoog laten, staat allebei leuk naar mijn mening. Ik laat hem meestal omhoog staan. Ik heb afgelopen week dus goed geshopt!

 

Stradivarius

Toen ik in de zomervakantie in Barcelona was, kwam ik een hele leuke winkel tegen; Stradivarius. Ik was gelijk helemaal verslaafd en hier in de buurt hebben ze helemaal niks qua kleding wat daar op lijkt. Happy me dus. Nu kwam ik er laatst achter dat ze ook een webshop hebben. JEEEEY! Hieronder heb ik een paar hele leuke kledingstukken en accessoires gezet die ik echt TE-GEK vind 😀

happy list 1

Double face jas met capuchon – €45,95

Deze jas vind ik echt super leuk. Ik ben helemaal weg van die stof en volgens mij is ie echt kei zacht van binnen. En die muts! Echt een leuke jas hihi 🙂

 

happy list 2

Foto 1: Gecombineerde rugzak – €29,95   Foto 2:Hemd met volants – €22,95

Ook van deze rugzak en rok ben ik helemaal weg. Ik gebruik altijd rugzakken omdat een tas onhandig is op de rolstoel en een rugzak kan je gewoon om de rugleuning hangen. De meeste rugzakken zien er een beetje sullig uit, maar dat leer staat toch kei chic?! De laatste tijd ben ik helemaal weg van vintage rokjes, maar die hebben ze (hoewel ze nu in zijn) niet echt super veel in de ‘gewone winkels’. Bij Stradivarius heb je ze genoeg!

 

happy list 3

Flat hoed met studs – €19,95

En tot slot vind ik deze hoed echt leuk! Hoeden durf ik alleen niet op internet te bestellen omdat ik een heel klein hoofd heb en niet zo veel haar. Daardoor kan het soms lijken alsof ik kaal ben wanneer ik een hoed op doe. Die moet ik dus gewoon een keertje bij de H&M ofzo kopen. Voor de oplettende volgers van mij; die rok heb ik ook! Het is echt mijn favoriete rok en ik was super blij toen ik hem deze zomervakantie tegen kwam bij de Stradivarius na een jaar lang zoeken! Kort gezegd; ik ben he-le-maal weg van Stradivarius hihi 🙂

 

Dat was dus mijn happy list. Ik denk dat ik volgende maand (wanneer ik weer wat geld heb gehe) wat ga bestellen bij Stradivarius, want ik ben nu nog verslaafder aan die winkel nu ik de webshop heb gezien 😀 Wat vond jij hiervan het leukste? En waar koop jij normaal jouw kleding?

5 reacties op “The happy list

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *