Winactie: 3x gave zonnebrillen van Cheapass Zonnebrillen

Wil jij graag een hele gave zonnebril winnen van Cheapass  Zonnebrillen? Lees dan vooral verder want ik mag er drie weggeven!!!

Ik loop zelf continue met zonnebrillen op omdat ik vaak hoofdpijn heb door mijn ziekte, maar deze zijn altijd op sterkte en daarom ga ik jullie blij maken met drie super gave zonnebrillen van Cheapass zonnebrillen! Ik heb drie hele leuke zonnebrillen uitgekozen en jij kan er dus eentje winnen!

 

Zonnebril 1:

IMG_20151130_192152

De eerste zonnebril is deze super leuke retro zonnebril. Ik ben zelf helemaal weg van retro en dit montuur vond ik dus ook geweldig! Ook biedt deze zonnebril 100% UV bescherming en dat is natuurlijk ook niet mis! Het montuurtje heeft een beetje een goudachtige gloed en de glazen zijn blauw groen. Al met al dus een kei leuk ding!

 

Zonnebril 2:

IMG_20151130_192326

Deze zonnebril is dus echt by far mijn favoriete zonnebril! Toen ik met school in Parijs was, zag ik deze zonnebrillen overal en ik dacht toen “ach, zo’n zonnebril koop ik wel wanneer ik thuis ben”. Niet dus, nergens kon ik ze vinden. Daarom was ik dus mega blij toen ik deze zonnebril zag staan tussen de vrouwenzonnebrillen van Cheapasszonnebrillen.nl

 

Zonnebril 3:

IMG_20151130_192505

De derde en laatste zonnebril is deze grappige zwarte zonnebril. Ik heb zelf een best klein gezichtje en meestal komen deze zonnebrillen dan niet zo goed uit, maar ik dacht “ach, ze zijn ook niet voor mij, maar voor mijn lezers en die vinden hem misschien wel heel leuk!”. Achteraf valt het best wel mee hoe oversized de zonnebril op mijn gezicht staat. Een kei goed montuurtje dus!

Oja, een vriend van mij heeft alle zonnebrillen ook opgehad en bij jongens staan ze ook kei leuk, dus wees niet getreurd jongens, jullie mogen ook meedoen!!!

 

IMG_20151130_191947

 

Hoe kan je meedoen?

 • Plaats onder dit artikel een reactie waarin je laat weten welke zonnebril je zou willen winnen (zonnebril 1, zonnebril 2 of zonnebril 3). Let er ook op dat je het goede e-mail adres invult, want anders kan ik je niet laten weten of je gewonnen hebt!
 • Vermeldt ook je woonplaats (ik vind het leuk om te weten waar mijn volgers vandaag komen hihi).
 • En natuurlijk maak je extra kans wanneer je mij volgt op een van mijn social media accounts! Je kunt mij volgen op Facebook, Twitter, Instagram, Pinterest, YouTube, Tumblr of op Snapchat via de naam; Lauri Giepmans.

De winactie loopt een week en je kan dus tot 12 december 2015 meedoen 🙂

 

Ook een gave zonnebril van Cheapass Zonnebrillen kopen?

Wil jij ook zo’n kei leuke zonnebril van Cheapass zonnebrillen kopen? Dat kan en nog voor een kei mooie prijs ook! De zonnebrillen kosten maar €7,95 per stuk en ze maken gebruik van stapel korting! Zo kosten twee zonnebrillen maar €15,- en elke zonnebril die je daarna koopt maar €5,- per stuk! Voor die prijzen kan je zeker een hoop mooie zonnebrillen bestellen toch?! Naast dames zonnebrillen heeft Cheapass Zonnebrillen ook zonnebrillen voor kinderen en mannen.

 

Deze blogpost wordt gesponsord door CheapassZonnebrillen.nl

7 reacties op “Winactie: 3x gave zonnebrillen van Cheapass Zonnebrillen

 1. Kei leuke actie

  Ik zou eigenlijk ook graag zonnebril 3 willen winnen
  Jou volgen doe ik eigenlijk al op alles wat ik heb

  Groetjes

 2. Oh.my.lord. Ik ben smoor op nummer 2! ? Wat een mega leuke winactie zeg! Toevallig is mijn zonnebril gisteren kapot gegaan en ik gebruikte hem best vaak omdat ik soms niet goed tegen licht kan. Ik kom trouwens uit Ridderkerk, dat is vlakbij Rotterdam! En jijzelf?

  Ik volg je op Twitter, Instagram, Facebook en YouTube, succes met het kiezen van de winnaars!

  1. Heey Marjolein!
   Wat leuk dat je meedoet 🙂 Ik woon zelf in Helmond, dat ligt dicht bij Eindhoven in Noord-Brabant. Ik vind het echt heel leuk dat JIJ op mijn blog reageert want ik ben een trouw volger van jouw blog! hihi.
   Liefs Lauri

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *