12 leuke nummers

Muziek, soms kan het meer met je doen dan wat dan ook. Hier mijn top 12 van leukste, mooiste of lekkerste nummers!

Almost remember – Dennis Kuo

Dit nummer hoorde ik toevallig in een twee uur durende mix van allerlei pianomuziek. Op de een of andere manier herkende ik het nummer en vond ik het super mooi.  Waarvan het is, weet ik nog steeds niet, dus als jij het toevallig weet; alsjeblieft vertel het mij! Hahaha.

Zo stil – Blof

 

Wake me up – Ed Sheeran

Dit nummer vind ik zo lief. Eigenlijk is het een liedje vol met random dingen waaraan Ed Sheeran denkt wanneer hij aan zijn vriendin denkt en ik vind het zo schattig en mooi gemaakt. Kippenvel!

Iridescent – Linkin Park

Dit nummer hoorde ik voor het eerst in een door studenten gefilmde scene van de dood van Rue uit The hungergames en ik was er gelijk helemaal weg van. Na vijf jaar vind ik hem nog steeds super mooi en ik vind eigenlijk wel dat dit het mooiste liedje ooit is!

Love is strange

Dit liedje uit de film “Dirty Dancing” vind ik super leuk! Ik heb de scene van de film gekozen omdat ik het liedje ook zo leuk vind door de film. Op zich is het liedje niet echt hoogstaande kwaliteit, maar door de film vind ik hem wel super leuk!

 

 

Knocking on heavens door – Guns ‘N’ Roses

Op dit nummer danste ik vroeger altijd met papa en ik ben hem eigenlijk altijd mooi blijven vinden. Guns ‘N’ Roses hoort nu zelfs tot mijn top 5 van beste artiesten!

 

Grace Kelly – Mika

Dit nummer kunnen Ilse en ik heel zuiver zingen… NOT! Maar hij is wel echt super leuk en een echte klassieker!!!

Dani California – Red hot chili peppers

Heerlijk nummer!

All summer long – Kid Rock

Heerlijk zomer nummer!

Leun op mij – Ruth Jacott

Prachtige tekst, komt elke keer weer hard binnen!

I’m gonna be – sleeping at last (origineel van proclaimers)

Ik ben zo weg van deze cover. Hij is zo simpel en toch zo mooi!

Let it be – The beatles

Een hele simpele tekst en wanneer je je vrolijk voelt is er niet zo veel aan, maar wanneer je je verdrietig of wanhopig voelt is er niks meer troostend dan de woorden “let it be”. Tranen over mijn wangen, prachtig nummer…

Dat waren ze alweer. Een hele gevarieerde groep met nummers, maar ze zijn er allemaal niet minder mooi om! Wat zijn jouw favoriete nummers?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *