Een kijkje in mijn tekeningen boek

Een jaar geleden liet ik al mijn tekeningen zien, maar bij het overplaatsen van mijn blog is dat artikel per ongeluk verwijderd en er zijn ondertussen een hoop nieuwe tekeningen bij gekomen, dus besloot ik opnieuw om mijn tekeningen te laten zien!

 

De eerste serie met tekeningen liet ik ook al zien in de vorige blog, dus deze zijn voor sommige mensen misschien niet nieuw. Dit zijn tekeningen die ik één tot drie jaar geleden maakte. Ik heb ze dit keer niet allemaal in de blog gezet, maar ik heb de mooiste eruit gepikt.

1

2

3

4

 

En dit zijn de nieuwste tekeningen. Voor mijn 17e verjaardag kreeg ik van een vriendin van mij een boek met allerlei verschillende tekentechnieken en daar heb ik een hoop van geleerd. Het resultaat zie je hieronder. Ik vind vooral het tekenen van mensen en het menselijk lichaam mooi, dus daar ligt de focus het meeste op.

5

6

7

8

9

10

 

Dat waren alle tekeningen. Stiekem vind ik het heel eng om ze zo te laten zien omdat mijn tekenkunsten niet op en top zijn (en omdat er een paar naakte lichamen tussen zitten), maar ik ben er ook wel een beetje trots op, dus vandaar dat ik het deel hihi.

5 reacties op “Een kijkje in mijn tekeningen boek

  1. Hoi, wat heb je een leuke website en wat ben je creatief. Ik dacht eigenlijk meteen jij zou vast goed zijn in wenskaarten maken/knutselen, en dan verkopen op je site. Tegenwoordig is handgemaakt weer echt veel vraag naar. Of doe je al zoiets?
    Groeten een mede-Lymer

    1. Ik ben bezig met een kaartenlijn waarbij ik de tekeningen wel zelf heb gemaakt, maar ingescand en daarna in grote hoeveelheid afgedrukt. Dit zijn kaartjes die de “beterschap” kaartjes op een leuke manier kunnen vervangen. Het geld wat ik daarmee ophaal gaat naar de lyme weekenden die Robin en ik regelen zodat er nog meer bijeenkomsten kunnen komen waarin lyme patiënten die geïsoleerd zijn bij elkaar kunnen komen en zich even niet ziek kunnen voelen. Ik probeer dit voor december klaar te hebben.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *