Mijn week: poezenpraat, knuffel tijd en ligstoel

Poeh wat was mijn week zwaar na het drukke weekend van vorige week! Gelukkig gebeurde er een hele hoop leuke dingen. Zo kregen we afgelopen week een poesje!

 

1

Kijk dan wat een mooie zonsondergang!

 

2

Na het weekend van Books 4 Treatment besloot ik dat die tuinstoel uit de kraam veel lekkerder lag dan de bank en zette mama die in de huiskamer. Later in de week konden we een ligstoel ophalen via marktplaats en die staat nu in de huiskamer 🙂

 

3

Knuffelen met Layla in mijn tuinstoel. Let niet op mijn oh zo vermoeide hoofd haha, afgelopen week was niet zo goed door het zware weekend!

 

4

Worstenbroodjes en chocolade melk. Mmmmmmm!

 

5

Hé, waarom zouden wij nou allemaal kattenspullen in de woonkamer hebben staan?! Omdat mama en Rob ons vertelden dat we een poesje krijgen! Ze vonden een super lief en mooi binnen-poesje op marktplaats (gratis af te halen) en verder kregen we alle spulletjes gratis of voor een heel klein prijsje van mensen via Facebook. Lief hoe mensen elkaar helpen! Mira is een vervroegd sinterklaas cadeautje en ondanks dat mama en Rob heel lang gezegd hebben dat we geen kat kregen, hebben ze uiteindelijk toch toegegeven (niet dat ze het zelf erg vinden hihi) omdat mama zich bedacht dat ik waarschijnlijk nog langer ziek ben dan dat wij in eerste instantie bedacht hadden en ze mij een knuffel vriendje wil geven. Heel lief!

 

6

Dit ziet eruit als een hele luie keuze, maar eigenlijk is het een typische lyme struggle. De vraag was hier eigenlijk: kan ik al eten gaan pakken of moet ik nog eventjes blijven zitten en energie sparen terwijl de televisie aanstaat? Heb uiteindelijk het laatste moeten doen 🙁

 

7

Nog meer cavia knuffels!

 

8

En zussen knuffels! Ik had het koud en werd maar niet warm, dus kwam Ilse bij mij liggen. Mijn eigen verwarmings-zusje hihi.

 

9

En ik kreeg weer een kaartje! Dit keer van mijn buren en eigenlijk van mijn kleine buurjongetje waarop ik wel eens heb gepast. Kei leuk dat ik een kaartje van hem kreeg, met tekening en al! Dankjewel!

 

10

Afgelopen week kwam ook een blog online waar ik stiekem best wel trots op ben en heel veel positieve reacties op kreeg. De blog kan je hier lezen.

 

11

En hier is ze dan! Onze eigen Mira! Ik vind haar hier net op Puss in Boots lijken van Shrek met haar grote ogen!

 

12

Mira moest nog heel erg wennen en heeft de eerste paar dagen onder de bank gezeten. Wanneer wij naar bed gingen, ging ze op de kattenbak of at en dronk ze. Gelukkig begint ze na een paar dagen al een beetje te wennen. Ze komt nog niet bij ons in de buurt, maar durft nu wel al te bewegen wanneer wij niet in bed liggen haha.

 

13

Cake time! Mijn neef Thom was jarig en we maakten deze grappige en oh zo toepasselijke taart!

 

14

Omdat er ondertussen al zo veel kaartjes zijn (en dus ook steeds meer gaatjes in de muur komen), besloten we om een prikbord boven mijn bed te hangen. Dat is iets muur vriendelijker hihi. En weer zelf op maat gemaakt door Rob. Die kan toch ook alles 😉

 

15

En tot slot kwam Tycho zondag langs op kraambezoek voor Mira. Niet dat ze zich liet zien, maar goed haha. ’s Avonds hebben we met het hele gezin (en Tycho) Big hero 6 gekeken, een super grappige film!

Oja, ik heb afgelopen week ook EINDELIJK pijnstillers gekregen van de huisarts, daarover vertelde ik meer in mijn blog van gisteren.

Wat heb jij gedaan afgelopen week?

2 reacties op “Mijn week: poezenpraat, knuffel tijd en ligstoel

    1. Hoi hoi!
      Ik ben er door een test in Duitsland achter gekomen dat ik Lyme heb. Meer informatie daarover staat in de “over mij” pagina. Ik had/heb inderdaad af en toe opgezwollen lymfeklieren gehad.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *