Liebster Award

Ik werd genomineerd door Tessa om de Liebster award tag te doen. Kei leuk, hier komt ie!

 

Wat is de Liebster Award precies?

De Liebster Award is een tag waarmee kleine bloggers andere kleine bloggers een handje helpen in de blog wereld. Ik werd genomineerd door Tessa (bedankt Tessa!) en ik vond de vragen zo leuk, dat ik hem ook ga doen!

Hoe werkt de Liebster Award?

 1. Je wordt genomineerd door een andere blogger en deze vernoem je ook in je tag.
 2. Je beantwoord alle vragen van te tag.
 3. Je mag eventueel drie nieuwe vragen bedenken die degene die jij getagd hebt moet beantwoorden. Dit heb ik niet gedaan, ik vond alle vragen van zichzelf al leuk ūüôā
 4. Tag 3 andere bloggers en geef het stokje door!

 

1. Waarom ben jij begonnen met bloggen?

Ik ben begonnen met bloggen op Girlscene.nl over mijn leven met toen nog fibromyalgie. Bloggen was daar een uitlaatklep voor mij en af en toe schreef ik ook over andere dingen dan mijn ziekte. Die blogs belande een paar keer op de hoofdpagina van Girlscene en toen begon het bij mij te kriebelen om een eigen blog te beginnen. Ik begon met een hele andere website als die ik nu heb zonder eigen domeinnaam, maar al gauw was Little Notes geboren. Ondertussen ben ik al enorm gegroeid en dat is stiekem heel leuk om te zien, hoewel ik niet blog om veel volgers te krijgen. Ik blog omdat ik het leuk vind.

2. Wat vind jij de belangrijkste blog tip?

Luister niet te veel naar blog tips! Soms kom je een blogpost tegen met honderd blogtips over hoe het zou ‘moeten’ en de laatste tip is; blijf wel origineel. Ja duhhh, dat kan dus niet wanneer je al die tips opvolgt. Laat je niet in een lifestyle, food of sport blogger hokje duwen en schrijf over wat jij leuk vind, hoe vaak je wilt en op wat voor manier dan ook!

3. Wat vind jij het leukste aan bloggen?

Ik denk de vrijheid. En de lieve reacties natuurlijk! Mijn blog is mijn eigen stukje ik op het internet waar ik kan delen wat ik wil. Vind je dat niet leuk, niet lezen dan! Mijn blog is mijn hobby, mijn psycholoog en mijn dagboek en het voelt geweldig dat andere mensen een kijkje willen nemen in mijn algemene saaie leventje haha.

4. Welke blogs volg jij zelf?

Ik ben een trouw volger van Lisanneleeft.nl, een lifestyle blog over de ziekte van Lyme. Verder volg ik Visionarylife.nl en voor de rest lees ik zo nu en dan een blogpost die me interesseert van heel veel verschillende blogs.

5. Hoe vaak blog jij?

Ik probeer minimaal drie keer per week een artikel online te zetten. De max is op dit moment vijf keer per week. Het verschilt een beetje of ik genoeg inspiratie of energie heb gehad om te bloggen.

6. Hoeveel tijd besteed jij aan de blog?

Zo’n beetje elke vrije minuut dat het lukt. Ik denk dat ik twee tot vijf uur per dag bezig ben met mijn blog. Niet alleen met het schrijven van blogposts, maar ook foto’s knippen voor mijn blog, artikelen delen op social media, antwoord geven op mailtjes en reacties en bainstormen.

7. Wat maakt jouw blog bijzonder?

Dat er helemaal niks bijzonders aan is! Ik ben maar gewoon Lauri die gewoon haar gedachten op papier zet en af en toe een DIY of receptje deelt. Veel mensen zeggen dat mijn positiviteit mijn blog bijzonder maakt.

8. Heb je nog tips voor mijn blog? (de blog van Tessa)

Ik wil beginnen met dat ik je blog heel leuk vind. Wat ik hier aan verbeterpuntjes geef zijn dus ook de enige ūüėČ Ik ben persoonlijk niet zo fan van je¬†kleurenschema, maar¬†dat is maar gewoon mijn mening. Daarnaast zou ik¬†me iets meer focussen op de afbeeldingen¬†die je bij de blogs plaatst, sommige zijn van niet zo’n goede kwaliteit en dat is jammer want afbeeldingen doen veel voor¬†het uiterlijk van¬†je blog. Daarnaast zou ik graag een foto van je gezicht willen zien in plaats van¬†je haar hihi. Ik¬†vind het altijd leuk om in √©√©n oogopslag te zien wie er achter¬†de blog zit.

9. Waar haal jij je inspiratie vandaan voor artikelen?

Ik let altijd heel erg op mooie kleine dingen in mijn omgeving; mooi weer, vrienden die langskomen, een leuke serie, een mooi plaatje op Pinterest, dat soort dingen inspireren mij. Daarnaast laat ik me ook inspireren door mezelf (is dat gek?), mijn ziekte en die van andere lymies. Dingen die mij boos, verdrietig of blij maken geven vaak een boost voor mijn inspiratie en meestal komen er dan ook de mooiste artikelen uit.

10. Wat doe jij het liefste in je vrije tijd?

Bloggen natuurlijk! Doordat ik ziek ben, kan ik niet zo heel veel en bloggen kan bijna altijd. Of het nou artikelen schrijven, foto’s maken voor de blog, brainstormen of reacties lezen is, er valt altijd wel wat te doen met een blog. Verder vind ik het leuk om series te kijken op Netflix, met de rolstoel te wandelen in de bossen¬†wanneer dat kan en als ik er energie voor heb ga ik lekker shoppen in de stad!

 

Vragen voor andere bloggers:

 1. Waarom ben jij begonnen me bloggen?
 2. Wat vind jij de belangrijkste blogtip?
 3. Hoelang blog je al?
 4. Welke blogs volg jij zelf?
 5. Hoeveel tijd besteed jij aan je blog?
 6. Hoe vaak komen er blogpost online?
 7. Wat maakt jouw blog bijzonder?
 8. Waar haal jij je inspiratie vandaan?
 9. Welke blogs volg je zelf?
 10. Heb je nog tips voor mijn blog?

En de genomineerde zijn….

 • Deisy van Visionarylife, omdat ik haar artikelen altijd heel leuk vind en haar lay-out en foto’s mij inspireren.
 • Marjolein van Typisch Marjolein, omdat zij ook eerst fibromyalgie als diagnose kreeg en later Lyme en ik veel van haar herken in mijn ziekte beeld.
 • En tot slot nomineer ik¬†Natasja van Another Chapter, ook omdat ik haar artikelen kei leuk vind en ze zo lekker spontaan is!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *