Gezonde tiener VS zieke tiener

Er zit een heel groot contrast tussen zieke en gezonde tieners. Ik ben er achter gekomen dat zieke tieners veel dankbaarder zijn voor alles.

Wat doe jij in je vrije tijd?

Antwoord van een normale tiener: Werken, af en toe een feestje, hockey, zwemmen, huiswerk maken, je weet wel.

Antwoord van een zieke tiener: Douche, serie kijken, soms ga ik mee naar de supermarkt.

Wat zou je graag een keer willen doen?

Antwoord van een normale tiener: Bungeejumpen, een reis naar Australië, op kamers in Amsterdam.

Antwoord van een zieke tiener: Ik wil wel een keertje naar de stad of een dagje dierentuin, dat zou ook heel gaaf zijn.

Hoe was je weekend?

Antwoord van een normale tiener: Mwa, dit was echt een kut weekend. Ik vond hem een beetje saai… Ik moest zaterdag de hele dag werken, daarna naar een feest en dat was wel leuk, maar ik ging pas om half vier weg en de volgende dag moest ik om tien uur weer opstaan om met mijn ouders naar een verjaardag van mijn nicht te gaan. Beetje een rot weekend dus.

Antwoord van een zieke tiener: Ik mag niet klagen. Zaterdag heb ik de hele dag op bed gelegen want ik bleef maar flauw vallen van de pijn, maar ’s avonds kwamen opa en oma langs, dus dat was enorm gezellig. Zondag heb ik eventjes in het bos kunnen wandelen met de rolstoel, de rest van de dag heb ik op bed series gekeken omdat ik moe was, maar het was wel echt een top weekend!

Wat is je grootste droom?

Antwoord van een normale tiener: Veel geld hebben, beroemd worden, een groot huis en een vriend hebben die op Channing Tatum lijkt.

Antwoord van een zieke tiener: Ik denk dat mijn grootste wens is, dat ik weer ooit zonder rolstoel naar de stad kan.

Hoe was je dag op school?

Antwoord van een normale tiener: Ik had wel 8 lesuren, dat is toch niet normaal! Gelukkig zat ik naast mijn beste vriendin, dus heb ik de hele dag gewoon kunnen kletsen, maar ik denk dat ik het proefwerk van geschiedenis nu wel verkloot heb, ik hoop op een 7, maar waarschijnlijk is het een 6.

Antwoord van een Lyme tiener: Ja, ging kei goed. Ik was 4 lesuren op school. Super veel en ik ben super trots dat het me gelukt is! Daarna kon ik echt niet meer. Ik kwam er achter dat ik een hoofdstuk achter loop met geschiedenis omdat ik telkens de lessen heb gemist, maar ik heb zeker de helft van dat hoofdstuk ingehaald in die les. Ik mag het proefwerk volgende week doen in plaats van deze week zodat ik de andere helft van het hoofdstuk ook nog kan leren. Als het goed is, haal ik dat net een 6 en mag ik over naar het volgende leerjaar!

Weet jij nog een leuke gezonde tiener VS zieke tiener? Deel hem dan in de reacties hieronder!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *