Summer feelings

Mooi weer, vogels die fluiten, een strakke blauwe lucht. Het is zomer en dat kan je merken! Ik vind persoonlijk dat we dit jaar een goede zomer hebben en dan kan je veel dingen doen die je alleen in de zomer doet (ik in ieder geval). Wat zijn typische Summer feelings?

 • Watermeloen eten
 • Slippers kunnen dragen
 • Een zonnebril kopen,  ik ben niet zo goed met zonnebrillen. Iedere zomer moet ik een nieuwe kopen want ik raak ze of kwijt, of ze gaan stuk. Dan koop ik meestal ook maar zo’n 3 euro gevalletje van de Primark, maar toch. Dit jaar heb ik een dure, dus hier ben ik een heel stuk voorzichtiger mee dan al die andere, maar het blijft voor mij toch een summer feeling om zonnebrillen te kopen hihi.
 • Nagellak op je teennagels
 • Jurkjes zonder legging
 • Zwembadje opzetten
 • Gemaaid gras, als je niet al te veel last hebt van hooikoorts
 • Zonder jas naar buiten kunnen
 • IJsjes eten
 • BBQ-en
 • IJsklontjes in je drinken
 • Zonnebrand smeren
 • Een witte bikini na het zonnen, heerlijk toch wanneer je gaat zonnen en je bikini nog steeds te zien is omdat je zo bruin geworden bent 🙂
 • Shorts aan
 • Ramen open in de auto, dit klinkt misschien heel gek, maar van open ramen in de auto krijg ik altijd zo’n zomerhit videoclip idee hahaha.
 • Rietjes
 • Salades

Dit waren mijn summer feelings. Wat zijn die van jou?

1 reactie op “Summer feelings

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *