Lyme update #3 Nog eventjes niks

Ik heb weer Lyme nieuws!!!!

Ik ben laatst weer naar Maastricht geweest en ik heb weer Lyme nieuws! Op het moment is mijn lichaam nog te zwak om antibiotica behandelingen in zich op te nemen. Dit komt door mijn verzwakt immuunsysteem. Doordat ik te weinig van bepaalde vitamine en mineralen heb, werkt mijn spijsverteringssysteem niet goed en daardoor raak ik gifstoffen niet kwijt en kan mijn lichaam eigenlijk niks doen met de antibiotica. Daarom moet ik nu eerst een tijdje vitaminen en mineralen pillen slikken om alles weer op pijl te krijgen. Over een paar maanden kijken we hoe het met mij gaat en dan mag ik als het goed is beginnen met de antibiotica. Het duurt dus nog zeker drie maanden voordat ik met de zware antibiotica behandelingen ga beginnen en daar ben ik stiekem best wel heel erg blij mee, want het zo zonde zijn als ik moest beginnen met de behandelingen wanneer ik op vakantie ga. Ik ben dus nog een tijdje safe en ik kan nog lekker genieten van mijn vakantie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *