Lyme update #2 Eerste consult bij dokter Schroeter

Ja jongens, ik ging afgelopen woensdag voor het eerst naar een lyme arts!

Afgelopen woensdag ging ik voor het eerst naar een Lyme arts in Maastricht. Heel spannend allemaal en ik was enorm zenuwachtig. Toen we er binnen kwamen voelde het gelijk heel erg goed. De receptionisten waren heel aardig en maakte geen vervelende opmerkingen en ook de arts was een hele aardige vrouw. Wel een beetje verward en onduidelijk over sommige dingen, dus we bij sommige dingen wisten we niet helemaal wat ze bedoelde en het ging allemaal zo snel dat we sommige vragen niet konden stellen, maar dat maakt helemaal niet uit want ze heeft besloten om mij te behandelen en ik kan al die vragen dus gewoon op de volgende afspraak stellen!

Ze kon nog niet met zekerheid zeggen wat voor soort lyme ik heb, de testen in Duitsland waren alleen een indicatie over of er iets mis is. Daarom hebben we nog meer bloedtesten gedaan en binnenkort krijgen we meer antwoorden. De volgende keer kan ik dus waarschijnlijk meer aan jullie vertellen, maar voor nu ben ik al heel erg blij dat we ein-de-lijk een arts hebben gevonden die mij wil behandelen en me niet voor gek uit maakt wanneer ik mijn symptomen en klachten vertel!

1 reactie op “Lyme update #2 Eerste consult bij dokter Schroeter

  1. Dank voor je verhaal.
    Ik ben op zoek naar de mogelijkheid om een afspraak te maken bij dr. schroeter, maar vind niets. Kun je mij svp helpen ?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *