Ik heb iets nieuws te vertellen (test uitslagen)

Zoals jullie misschien wel weten heb ik mij laten testen op de ziekte van Lyme. In het onderstaande filmpje vertel ik wat daar uitgekomen is.

Over twee dagen komt er een blog online met daarin meer uitleg over de ziekte van Lyme en een documentaire waarin alles goed uitgelegd wordt. Verder zal je komende weken meer te weten komen over de ziekte van Lyme en wat dat met mij doet. Natuurlijk kan je mij ook volgen op Facebook, Twitter, Instagram en Tumblr.

 

1 reactie op “Ik heb iets nieuws te vertellen (test uitslagen)

  1. Ik vind het geweldig om te horen dat je hier zo blij mee bent, ik kan het me natuurlijk niet voorstellen omdat ik nooit in jouw situatie heb gezeten. Maar het doet me heel erg goed om je zo vrolijk te zien!

    Ik hoop dat ik je hoe dan ook kan steunen door de behandelingen heen.

    heel veel liefs,
    Aimée

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *