#Tag: something about food

Deze tag kwam ik een tijdje terug tegen en ik vond het eigenlijk wel leuk dat er niet alleen maar van die standaard vragen in stonden. Daarom heb ik hem ook gedaan. Als je iedere dag nog maar een soort gerecht als avondeten zou mogen eten, wat zou dat dan zijn?
Ravioli met kaassaus! Ik ben daar helemaal weg van! Wanneer we dat eten, laten we altijd een beetje over zodat ik ’s ochtends vroeg ook nog pasta kan eten. Dan vind ik het eigenlijk nog lekkerder, in de ochtend.

Welk drankje bestel jij altijd in een restaurant?
Heeft u ook Dubbel Fris? Nee, oh jammer, doe dan maar een Ice Tea. Tja, het liefste drink ik Dubbel Fris in een restaurant, maar die hebben ze bijna nooit. Daar baal ik altijd van, want ik hou niet van prik en jus d’orange is altijd zo zuur bij het eten. Water vind ik een beetje simpel, dus het wordt dan vaak Ice Tea.

Wat was vroeger je lievelingseten?
Frietjes, saai hè? Ik denk dat iedereen dat wel als zijn of haar lievelingseten heeft gehad samen met pizza en pannenkoeken. Ik was niet anders. Daar maakte je mij ook altijd super blij mee.

Wat is het laatste dat je hebt gegeten of hebt gedronken?
Noodles. Geen idee wat voor noodles, maar ze waren wel heel lekker. Het laatste dat ik heb gedronken is water, want ik drink altijd heel veel water. Soms ook thee, maar voornamelijk water, tenzij we uit eten gaan, dan drink ik Dubbel Fris 😉

Als jij mag kiezen waar je uiteten wil, waar ga je dan naartoe?
De Croyse Hoeve in Aarle-Rixtel. Dat is gewoon een heel simpel restaurant, maar die vind ik wel heel leuk. De sfeer daar is heel gezellig en het is allemaal niet zo sjiek. Ik ben niet zo goed in sjiek… Het eten is daar wel super lekker. Je hebt er gewone dingen, maar ook een paar dingen die niet in elk restaurant geserveerd worden en op maandag kan je er voor €11,00 een driegangen menu eten! Super goedkoop.

Wat lust je écht niet?
Schelpdieren denk ik. Ik vind dat idee gewoon heel vies. Vroeger lustte ik wel mosselen, maar nu walg ik gewoon bij het idee. Ik zou eigenlijk niet weten waarom, maar ik vind het echt een vies idee.

Om welk gerecht sta jij bekend?
Zo’n geweldige kok ben ik nog niet, maar ik denk dat ik meer bekent sta om cakes en toetjes. Die vind ik ook het leukste om te maken. Ik denk dat honeyloops taart het populairste is. Daar zou ik trouwens eens een keer een recept-blog over schrijven.

Chips of chocolade?
Chocolade!!! Ik lust eigenlijk maar één soort chips echt graag en dat zijn Chipito’s (schrijf je dat zo???). Verder maak je me echt niet bij met chips. Een hele tijd lang was ik helemaal weg van witte chocolade, maar ik ben van mijn geloof afgevallen. Ik ben overgelopen naar de melk chocolade lovers.  Pure chocolade vind ik niet zo lekker, maar als er niks anders in huis is wil ik die ook nog wel opsnoepen.

Wat eet jij het liefst in de bioscoop? 
Zoute popcorn. De hele familie vind dat echt goor, dus des te meer heb ik whahaha.

Wat lustte je vroeger nooit, maar nu wel? En hoe komt dat?
Rijst lustte ik vroeger niet denk ik en kauw vlees. Kauw vlees is van dat vlees dat wanneer je er te lang op kauwt, het steeds meer wordt. Ik kreeg dat nooit doorgeslikt en vond het dus verschrikkelijk om te eten. Nu lukt dat me wel. Knap hè? 😉

Vis of vlees?
Mmmm. Ik denk dan toch vlees, want ik lus meer soorten vlees dan vis. Eigenlijk vind ik de groeten en de sausjes het lekkerste van het eten.

Welke dingen zou je nog willen ‘leren’ eten of drinken?
Wijn zou ik nog wel beter willen leren drinken, want soms smaakt dat nog echt heel bitter. Ben ook nog jong, dus heb genoeg tijd. Qua eten zou ik graag sla willen leren eten. Dat vind ik nog steeds niet lekker en dat vind ik heel slecht van mezelf.

Wat eet jij het liefst als ontbijt?
Het liefste eet ik restjes pasta van gisteren als ontbijt. Ik hou heel erg van warm ontbijten. Verder vind ik soep met een broodje ook wel heel lekker.

Als je moest kiezen: alleen nog maar voorgerechten of hoofdgerechten eten?
Alleen nog maar hoofdgerechten denk ik dan. Sla vind ik niet zo lekker en schelpdieren ook niet, dus dan vallen er al een hoop soorten voorgerechten af. Eigenlijk maak je mij qua voorgerecht alleen maar écht blij met soep, terwijl je bij hoofdgerechten zooooo veel verschillende soorten pasta en rijst gerechten hebt.

Je staat voor het snoepschap in de supermarkt. Welk snoepje kies je uit?
Alles? Nee uhmmm… Chocolade rozijntjes vind ik altijd heel lekker, daar kan ik me echt aan ziek eten. Mmmmmm

Deze tag komt oorspronkelijk van: http://www.teddlicious.nl/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *