School is weer begonnen :)

School is begonnen. Wat zijn de positieve en wat zijn de negatieve dingen…. Gelukkig heb ik altijd nog veel meer positieve dingen en ik lach elke dag

School is begonnen, al een tijdje eigenlijk. Toch ben ik er nog niet aan toe gekomen om er over te schrijven. Lichamelijk gezien gaat het niet zo goed, ik heb veel pijn en de rolstoel is terug. (die heb ik de hele vakantie niet nodig gehad) Toch lijkt hij voor mijn klas geen opstakel te zijn om met mij te praten. Daar ben ik toch wel heel blij om. De klas is echt geweldig.

Wie ik echt geweldig vind is Anouk, ze is er echt 100% voor je en wil allemaal leuke dingen met mij doen. De rolstoel kijkt voor haar helemaal niet te bestaan, hoe is het mogelijk! Helaas zit ik maar heel soms bij Anouk in de klas. Toch wacht ze na elke les bij de lift voor mij zodat ze de liftdeur open kan houden voor mij. “haar hobby” zoals ze zelf zegt,  hahaha. We zijn afgelopen week al twee keer naar de bioscoop geweest en elke keer als ik met haar afspreek vind ik haar aardiger. Top meid, die Anouk!

De laatste tijd ga ik ook veel om met Pim. Afgelopen week heb ik vaak naast heb gezeten en dat was echt gezellig. Hij speelt klasieke muziek op de piano. Dat vind ik zoooo mooi! Heb hem nog nooit horen spelen en hoewel hij me laatst mee wou sneeken naar het muziek lokaal, konden we er niet in en heb ik hem nog steeds niet horen spelen.

Verder gaat alles zijn gangetje. We gaan kijken of ik bij de gemeente een aangepaste rolstoel kan krijgen en we gaan een electrische fiets voor mij kopen zodat ik sommige dingen weer zelf kan. Kost alleen echt heel veel geld, daar baal ik van.

Pfff, ik weet eigenlijk niet wat er verder nieuw is. Ben nog steeds een beetje vergeetachtig. Ik denk dat ik het hier even bij laat voor vandaag. Volgende keer weer meer nieuws 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *